Prodám kakadua sírového

23.04.2024 17:10 | Hlavní město Praha | Praha | Zvířata | Ptactvo

Prodám kakadua sírového
Přátelští s ostatními rodinnými mazlíčky, ochočení a velmi přátelští k dětem, kakadu sírovokřídlý jsou mezi četnými druhy papoušků starostlivými typy; prodejný kakadu sírově chocholatý je v tomto ohledu běžný. Musíte být ochotni věnovat čas a energii k vytvoření silného pouta s ptákem. Kakadu sírově chocholatý je rád, když se s ním manipuluje, ale také potřebuje dostatek času o samotě, aby zjistil soběstačnost, což je nemalý úspěch.

Tento pták je emocionálně složitějším živočišným druhem než ostatní kakaduové a je náchylný k neočekávaným, nepředvídatelným pohybům, které mohou být šokující, ačkoli záměr je zřídka agresivní. Tento vyžadující pták se může stát sebevražedným a destruktivním, pokud se mu nedostává pozornosti, kterou vyžaduje.

Jsou považováni za jedny z nejchytřejších papoušků. Mají znalostní schopnost jednoletého až dvouletého lidského dítěte a dokážou zjistit, jak mluvit a dělat techniky. Mladí ptáci se budou nejsnáze trénovat a stýkat se s nimi.

Řeč a vokalizace
Tito ptáci jsou vynikající mimikry a dokážou rychle objevit slova a výrazy. Prodávaný kakadu sírově chocholatý má také pronikavě hlasité pištění. Tento druh není vhodný pro bydlení v bytě, protože jeho hlučnost může být považována za obtěžující zavřít sousedy.

Péče o kakadu chocholatý
Kakadu sírovokřídlí jsou velcí ptáci, kteří potřebují velmi prostorné výběhy. Minimálně musí mít klec otisk asi 40 palců na 40 palců a musí být alespoň 5 stop vysoká. Lepší je větší klec a nejlepší je prostředí voliéry.

Ptáci přirozeně uvolňují jemný prášek, který pomáhá udržovat jejich křídla a kůži zdravou. Tento prášek může být nepříjemný pro některé lidi s alergickými reakcemi.

Koupání ptáků je přísně specifická preference. Ve volné přírodě někteří kakaduové rádi stojí v dešti, zatímco jiní mu brání.

manuellabambino123@gmail.com

Cena: 12 000,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...