Vydělej peníze z domova na LiveChatu

14.05.2022 21:11 | Hlavní město Praha | Praha | Práce | Práce v erotice
Zvýraznění do: 30.05.2022 10:36
TOPování do: 30.05.2022 10:36
Zvýhodněné pořadí: 30.05.2022 10:36

Vydělej peníze z domova na LiveChatu. Práce z domu přes internet. Velmi vysoké výdělku z domova. Hledáme dívky, páry i chlapce, které chtějí pracovat doma na LiveChatu. Pracuj doma a měj 100% z výdělku! Nabíráme nové tváře! To vše doma, když máš na to náladu nebo čas! Exkluzivní výdělky! Každý den bonus! Výplata do 48 hodin.

SexVRchat.com nabízí

9 způsobů, jak si vydělat peníze
Přes 200 milionů návštěvníků měsíčně
24 000 $ v soutěžních výhrách každý měsíc
Mobilní/OBS/HD/VR vysílání
Podpora 24/7 a DMCA ochrana
2týdenní posílení návštěvnosti pro nové modelky

REGISTRACE ZDE a další info na https://prace.sex-chat.cz/

Vše je po registraci a přihlášení krásně napsané a vysvětlené v češtině. Na chatu je spousta českých holek, které zde pracují a o návštěvníky není nouze. Live Chat je zábava při které vyděláváš peníze. Live Chat v žádném případě není natáčení erotiky, porna nebo něco podobného, co si představují lidé kteří neví o co vlastně jde.

Náplň práce modelky na chatu
Modelky na live chatech streamují autoerotické show přes webkameru platícím divákům z celého světa. Modelka na zvoleném chatu pravidelně vysílá svou erotickou show, buduje si své jméno a fanklub věrných zákazníků. Principy podobné vybudování úspěšného kanálu na YouTube. Rozdíl je kromě obsahu i ve formě monetizace. Tady je přehled způsobů jak jsou modelky za práci na live chatu odměňovány. Live chat je především erotická zábava. Úkolem modelek je zaujmout, být co nejvíc sexy, gradovat sexuální vzrušení ve své místnosti a u diváků vzbudit pocit neodolatelnosti. Většina live show začíná na posteli v sexy prádle. Modelka nechává vyniknout své přednosti, ukazuje svou chuť na sex a co vše může být dál za peníze. Práce na chatu předpokládá nahotu, autoerotiku a v případě párů i sex naživo.

Jak vydělávat na internetu LiveChatu
Existuje více možností jakými způsoby diváci modelkám za svá vystoupení platí. Peníze od diváků mohou sloužit jako motivace, odměna.

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: LiveChat SexChat

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Jméno a příjmení: LiveChat SexChat


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...