www.seriozne.cz
(inzerát číslo 22657)

Vydělej peníze z domova na LiveChatu

14.05.2022 21:08 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Práce v erotice

Vydělej peníze z domova na LiveChatu. Práce z domu přes internet. Velmi vysoké výdělku z domova. Hledáme dívky, páry i chlapce, které chtějí pracovat doma na LiveChatu. Pracuj doma a měj 100% z výdělku! Nabíráme nové tváře! To vše doma, když máš na to náladu nebo čas! Exkluzivní výdělky! Každý den bonus! Výplata do 48 hodin.

SexVRchat.com nabízí

9 způsobů, jak si vydělat peníze
Přes 200 milionů návštěvníků měsíčně
24 000 $ v soutěžních výhrách každý měsíc
Mobilní/OBS/HD/VR vysílání
Podpora 24/7 a DMCA ochrana
2týdenní posílení návštěvnosti pro nové modelky

REGISTRACE ZDE a další info na https://prace.sex-chat.cz/

Vše je po registraci a přihlášení krásně napsané a vysvětlené v češtině. Na chatu je spousta českých holek, které zde pracují a o návštěvníky není nouze. Live Chat je zábava při které vyděláváš peníze. Live Chat v žádném případě není natáčení erotiky, porna nebo něco podobného, co si představují lidé kteří neví o co vlastně jde.

Náplň práce modelky na chatu
Modelky na live chatech streamují autoerotické show přes webkameru platícím divákům z celého světa. Modelka na zvoleném chatu pravidelně vysílá svou erotickou show, buduje si své jméno a fanklub věrných zákazníků. Principy podobné vybudování úspěšného kanálu na YouTube. Rozdíl je kromě obsahu i ve formě monetizace. Tady je přehled způsobů jak jsou modelky za práci na live chatu odměňovány. Live chat je především erotická zábava. Úkolem modelek je zaujmout, být co nejvíc sexy, gradovat sexuální vzrušení ve své místnosti a u diváků vzbudit pocit neodolatelnosti. Většina live show začíná na posteli v sexy prádle. Modelka nechává vyniknout své přednosti, ukazuje svou chuť na sex a co vše může být dál za peníze. Práce na chatu předpokládá nahotu, autoerotiku a v případě párů i sex naživo.

Jak vydělávat na internetu LiveChatu
Existuje více možností jakými způsoby diváci modelkám za svá vystoupení platí. Peníze od diváků mohou sloužit jako motivace, odměna.

Cena: Dohodou

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: LiveChat SexChat