Půjčka od soukromé osoby nemusí být vždy lichva

23.01.2021 15:18 | Celá ČR | Celá ČR | Služby a řemesla | Finanční služby
Zvýraznění do: 30.10.2023 05:34
TOPování do: 30.10.2023 05:34
Zvýhodněné pořadí: 30.10.2023 05:34

Máte negativní zápisy v bankovním či nebankovním registru? Potřebujete tedy půjčku bez registrů, ale bojíte se půjčky od lichvářů? Dobře děláte!

Naše společnost nabízí již 30 let nebankovní úvěry od prověřených poskytovatelů. Jedná se o české firmy, nikoli sólo lichváře s nehoráznými podmínkami, kteří navíc čekají, až se o jeden den zpozdíte se splátkou, aby vám mohli naúčtovat tučné pokuty.

Nenabízíme malé nevýhodné půjčky, které pouze zatíží fin. rozpočet klienta, ale tzv. americké hypotéky, u kterých můžete žádat o částku 100.000 Kč až 20.000.000 Kč, s dobou splatnosti od 1 roku, třeba až na 20 let. Samozřejmostí je možnost předčasného splacení kdykoli.

Peníze můžete požít např. na doplacení všech nevýhodných půjček, koupi automobilu (místo zbytečně drahého a nevýhodného leasingu), rozšíření či start podnikání, rekonstrukci nemovitosti apod.

NEINKASUJEME ŽÁDNÉ NESMYSLNÉ POPLATKY, A UŽ VŮBEC NE PŘEDEM!

V případě zájmu stačí vyplnit velmi jednoduchou on-line žádost na našich webových stránkách https://www.nebankovnikonsolidace.cz, která je pro naše klienty zcela nezávazná.

www.nebankovnikonsolidace.cz

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Dana Daňková Tel: 777774200

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Jméno a příjmení: Dana Daňková Telefon: 777774200


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...