www.seriozne.cz
(inzerát číslo 20075)

Půjčka od soukromé osoby nemusí být vždy lichva

23.01.2021 15:18 | Celá ČR | Celá ČR | Služby a řemesla | Finanční služby

Máte negativní zápisy v bankovním či nebankovním registru? Potřebujete tedy půjčku bez registrů, ale bojíte se půjčky od lichvářů? Dobře děláte!

Naše společnost nabízí již 30 let nebankovní úvěry od prověřených poskytovatelů. Jedná se o české firmy, nikoli sólo lichváře s nehoráznými podmínkami, kteří navíc čekají, až se o jeden den zpozdíte se splátkou, aby vám mohli naúčtovat tučné pokuty.

Nenabízíme malé nevýhodné půjčky, které pouze zatíží fin. rozpočet klienta, ale tzv. americké hypotéky, u kterých můžete žádat o částku 100.000 Kč až 20.000.000 Kč, s dobou splatnosti od 1 roku, třeba až na 20 let. Samozřejmostí je možnost předčasného splacení kdykoli.

Peníze můžete požít např. na doplacení všech nevýhodných půjček, koupi automobilu (místo zbytečně drahého a nevýhodného leasingu), rozšíření či start podnikání, rekonstrukci nemovitosti apod.

NEINKASUJEME ŽÁDNÉ NESMYSLNÉ POPLATKY, A UŽ VŮBEC NE PŘEDEM!

V případě zájmu stačí vyplnit velmi jednoduchou on-line žádost na našich webových stránkách https://www.nebankovnikonsolidace.cz, která je pro naše klienty zcela nezávazná.

www.nebankovnikonsolidace.cz

Cena: V textu

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Dana Daňková Tel: 777774200