PODPOŘTE SVOJI IMUNITU PŘÍRODNÍ CESTOU!

17.03.2020 20:56 | Celá ČR | Celá ČR | Ostatní | Zdraví, výživa

Vaši odolnost máte ve svých rukou. V dnešní době nelze spoléhat na ovoce z obchodních domů, je sklízeno předčasně a má méně vitamínů. Kvalitní doplňky stravy pro Vás připravila česká firma OKG, vše certifikované a schválené MZ. Firma zasílá obratem i v dnešní náročné době a se SLEVOU.

Čím zvýšit IMUNITU?
FACTOR BASE KIDS – multivitamínové tablety pro děti i dospělé s betaglukany, všemi vitamíny a minerály. Cena nyní za balení 60 tbl. na 2 měsíce jen 487,-Kč.

OK ALFA+ je složena ze 17 bylin, SILNĚ PROTIVIROVÝ A PROTIBAKTERIÁLNÍ nápoj. Nyní SLEVA za balení 115ml jen 588,-Kč, zaslání obratem. Stačí 1-3 lžičky denně preventivně. Při zakoupení obou produktů do 31.3. další sleva.

OK ALFA+IMUN, cena 610,-Kč. Sladký sirup vyhovuje dětem, ale je určen i pro dospělé. Obsahuje rakytník a další byliny pro prevenci, mateřídouška pomáhá při kašli.

FACTOR BASE DETOX – přírodní produkt na vyčištění organismu. Zbaví tělo usazených škodlivých látek, virů i bakterií, únavy, problémů s trávením. Vyčištěné buňky přijímají více kyslíku a živin ke správnému fungování orgánů a lepší odolnosti. Balení 60 tbl., 580,- Kč.
Přírodní produkty pravidelně užívám a jsem stále zdravá. Ráda poradím s výběrem pro zvýšení Vaší odolnosti.
Více na http://www.bylinky-zdravi.cz, email: zdrava.krasna@email.cz

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Tel: 731175589

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Telefon: 731175589


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...