www.seriozne.cz
(inzerát číslo 18706)

PODPOŘTE SVOJI IMUNITU PŘÍRODNÍ CESTOU!

17.03.2020 20:55 | Celá ČR | Celá ČR | Ostatní | Zdraví, výživa

Vaši odolnost máte ve svých rukou. V dnešní době nelze spoléhat na ovoce z obchodních domů, je sklízeno předčasně a má méně vitamínů. Kvalitní doplňky stravy pro Vás připravila česká firma OKG, vše certifikované a schválené MZ. Firma zasílá obratem i v dnešní náročné době a se SLEVOU.

Čím zvýšit IMUNITU?
FACTOR BASE KIDS – multivitamínové tablety pro děti i dospělé s betaglukany, všemi vitamíny a minerály. Cena nyní za balení 60 tbl. na 2 měsíce jen 487,-Kč.

OK ALFA+ je složena ze 17 bylin, SILNĚ PROTIVIROVÝ A PROTIBAKTERIÁLNÍ nápoj. Nyní SLEVA za balení 115ml jen 588,-Kč, zaslání obratem. Stačí 1-3 lžičky denně preventivně. Při zakoupení obou produktů do 31.3. další sleva.

OK ALFA+IMUN, cena 610,-Kč. Sladký sirup vyhovuje dětem, ale je určen i pro dospělé. Obsahuje rakytník a další byliny pro prevenci, mateřídouška pomáhá při kašli.

FACTOR BASE DETOX – přírodní produkt na vyčištění organismu. Zbaví tělo usazených škodlivých látek, virů i bakterií, únavy, problémů s trávením. Vyčištěné buňky přijímají více kyslíku a živin ke správnému fungování orgánů a lepší odolnosti. Balení 60 tbl., 580,- Kč.
Přírodní produkty pravidelně užívám a jsem stále zdravá. Ráda poradím s výběrem pro zvýšení Vaší odolnosti.
Více na http://www.bylinky-zdravi.cz, email: zdrava.krasna@email.cz

Cena: V textu

Kontaktujte inzerenta

Tel: 731175589