POSTAVA NA 1* HUBNUTÍ ZA POMOCI BYLINEK

15.02.2020 21:16 | Celá ČR | Celá ČR | Ostatní | Zdraví, výživa

HUBNUTÍ ZA POMOCI BYLINEK. Co mi pomáhá?
1) Každoročně po vánocích věnuji 2 měsíce úpravě váhy. Také máte rádi česká jídla? V létě není problém, ale v zimě je méně pohybu. Začnu plaváním na permanentku, kterou proplácí pojišťovna – Klub pevného zdraví.
2) K tomu dostanou příležitost bylinky od české firmy OKG. Pohybuji se v této oblasti již několik roků a tak vím, jak fungují a navíc zlepší celkově zdraví. Kapsle, které obsahují Garcínii kambodžskou, zelený čaj, chilli a mnoho dalších unikátních bylin zajistí snížení obsahu podkožního tuku zdravě, bez únavy a jo-jo efektu. Čaj z 11 bylin podporuje hubnutí a očištění organismu.
3) Nelze podcenit celkový přístup k životnímu stylu. Přidat více zeleniny, dostatek nekalorických nápojů a pravidelnou stravu s omezením bílého pečiva. Chléb nahradit celozrnnými plátky.
4) EMULIPS ACTIVE + EMULIPS SLIM DRINK (kapsle 60ks rozpouští tuk + drcené bylinky 60g se starají o odchod metabolitů z organismu), cena po slevě 890,-Kč.

5) EMULIPS FORTE XXL přírodní produkt, který také pomáhá snížit váhu a má další pozitivní účinky v oblasti trávení, srdce a cév. Tyto kapky se užívají po každém jídle, nedovolí ukládání tuku z přijaté potravy. Balení 120 ml, 30 dávek zdarma. Cena po slevě 559,-Kč. EMULIPS FORTE 50 ml. 280,-Kč.
Dejte příležitost bylinkám, aby se postaraly o Vaši postavu a zdraví. Nyní se SLEVOU 40%.

Jak získáte uvedenou cenu?
Odkaz na slevu a přímé objednání: https://www.okg-family.com/cs/registrace?s=03-010289
Do emailu Vám obratem přijde osobní kód, který potvrdíte a použijete do e-schopu stránek: www.okg-family.cz , dále OKG. Sleva platí na všechny produkty po dobu 1 roku.
K objednávce můžete také využít přímo webové stránky: http://www.bylinky-zdravi.cz
Zásilku obdržíte do 2 dnů. Info: zdrava.stihla@email.cz

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Marie Turynová Tel: 731175589

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Jméno a příjmení: Marie Turynová Telefon: 731175589


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...