www.seriozne.cz
(inzerát číslo 18531)

POSTAVA NA 1* HUBNUTÍ ZA POMOCI BYLINEK

15.02.2020 21:05 | Celá ČR | Celá ČR | Ostatní | Zdraví, výživa

HUBNUTÍ ZA POMOCI BYLINEK. Co mi pomáhá?
1) Každoročně po vánocích věnuji 2 měsíce úpravě váhy. Také máte rádi česká jídla? V létě není problém, ale v zimě je méně pohybu. Začnu plaváním na permanentku, kterou proplácí pojišťovna – Klub pevného zdraví.
2) K tomu dostanou příležitost bylinky od české firmy OKG. Pohybuji se v této oblasti již několik roků a tak vím, jak fungují a navíc zlepší celkově zdraví. Kapsle, které obsahují Garcínii kambodžskou, zelený čaj, chilli a mnoho dalších unikátních bylin zajistí snížení obsahu podkožního tuku zdravě, bez únavy a jo-jo efektu. Čaj z 11 bylin podporuje hubnutí a očištění organismu.
3) Nelze podcenit celkový přístup k životnímu stylu. Přidat více zeleniny, dostatek nekalorických nápojů a pravidelnou stravu s omezením bílého pečiva. Chléb nahradit celozrnnými plátky.
4) EMULIPS ACTIVE + EMULIPS SLIM DRINK (kapsle 60ks rozpouští tuk + drcené bylinky 60g se starají o odchod metabolitů z organismu), cena po slevě 890,-Kč.

5) EMULIPS FORTE XXL přírodní produkt, který také pomáhá snížit váhu a má další pozitivní účinky v oblasti trávení, srdce a cév. Tyto kapky se užívají po každém jídle, nedovolí ukládání tuku z přijaté potravy. Balení 120 ml, 30 dávek zdarma. Cena po slevě 559,-Kč. EMULIPS FORTE 50 ml. 280,-Kč.
Dejte příležitost bylinkám, aby se postaraly o Vaši postavu a zdraví. Nyní se SLEVOU 40%.

Jak získáte uvedenou cenu?
Odkaz na slevu a přímé objednání: https://www.okg-family.com/cs/registrace?s=03-010289
Do emailu Vám obratem přijde osobní kód, který potvrdíte a použijete do e-schopu stránek: www.okg-family.cz , dále OKG. Sleva platí na všechny produkty po dobu 1 roku.
K objednávce můžete také využít přímo webové stránky: http://www.bylinky-zdravi.cz
Zásilku obdržíte do 2 dnů. Info: zdrava.stihla@email.cz

Cena: V textu

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Marie Turynová Tel: 731175589