Pračka BOSCH

13.07.2018 12:04 | Středočeský kraj | Beroun | Bílé zboží | Myčky, pračky

Je pouze otestovaná - ve velmi dobrém stavu.

Záruka 3 měsíce.

Přeprava zboží - pouze osobní odběr (dle dohody).

BOSCH WOT24457BY

Bosch WOT24457BY je vrchem plněná pračka se šířkou pouhých 40 cm, proto je ideálním řešením pro ty, kteří řeší problém s jejím umístěním. Tato pračka nenáročná na prostor ovšem nabízí spoustu užitečných funkcí, a navíc je velmi úsporná. Díky nízké spotřebě elektrické energie a vody se může pohodlně zařadit do energetické třídy A+++. V kombinaci s nízkou hlučností, speciálními programy, intuitivním ovládáním a pokročilými bezpečnostními prvky se jedná o cenově dostupné řešení pro každého, kdo hledá spolehlivou a úspornou pračku.
Klíčové vlastnosti

Energetická třída A+++
Šířka 40 cm
Speciální programy
Buben se SoftOpening systémem
Program pro alergiky
Velký LCD displej
Snadná manipulace díky kolečkům

Mnoho programů

Najednou vyperete až 7 kg špinavého prádla. Vkládání a následné vyndávání prádla bude pohodlné se snadným přístupem. K otevření bubnu se systémem SoftOpening vám bude stačit jediný stisk tlačítka. K dispozici je nespočet jak standardních, tak i speciálních programů. Vždy lze vybrat ideální prací program pro jakoukoliv náplň a stupeň znečištění. Za zmínku zajisté stojí extra krátký program, který vypere jemně znečištěné prádlo za pouhých 15 minut. Nechybí ani programy jako AlergiePlus – vhodný pro alergiky, mix Eco nebo speciální program pro sportovní a fitness oblečení.
Intuitivní ovládací panel

Ovládání a obsluha pračky je maximálně jednoduchá a zvládne ji naprosto každý, ať už jste mladá hospodyňka, důchodkyně či muž. Veškeré nastavení probíhá prostřednictvím ovládacího panelu s otočným kolečkem pro výběr programu a tlačítek. Dokonalý přehled umožňuje velký LCD displej a LED kontrolky. Spuštění pracího programu můžete odložit a přizpůsobit tak praní svým časovým možnostem. Maximální rychlost je 1200 otáček za minutu.
Bezpečnost na prvním místě

Tento model pračky disponuje několikanásobnou ochranou proti škodám způsobeným vodou – praní bude zcela bez obav a nehrozí žádné vytopení vašeho bytu. Samozřejmostí je elektronické zastavení bubnu po skončení programu plnící otvorem nahoru. Malým nezbedům zabráníte pokusům o otevření dvířek pomocí mechanické dětské pojistky.

Programy a funkce

speciální programy: košile/halenky, sport/fitness, extra krátký 15´, rychlý/mix, AlergiePlus, jeans/tmavé prádlo, mix Eco, vlna ruční praní/hedvábí, jemné
tlačítka pro volitelné funkce: časová předvolba, předpírka, teplota, skvrny, snadné žehlení, voda plus, rychlý program, Memory, přerušit, nastavení počtu otáček, stop máchání

Cena: 8 199,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...