www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15324)

Pračka BOSCH

13.07.2018 11:12 | Beroun | Středočeský kraj | Bílé zboží | Myčky, pračky

Je pouze otestovaná - ve velmi dobrém stavu.

Záruka 3 měsíce.

Přeprava zboží - pouze osobní odběr (dle dohody).

BOSCH WOT24457BY

Bosch WOT24457BY je vrchem plněná pračka se šířkou pouhých 40 cm, proto je ideálním řešením pro ty, kteří řeší problém s jejím umístěním. Tato pračka nenáročná na prostor ovšem nabízí spoustu užitečných funkcí, a navíc je velmi úsporná. Díky nízké spotřebě elektrické energie a vody se může pohodlně zařadit do energetické třídy A+++. V kombinaci s nízkou hlučností, speciálními programy, intuitivním ovládáním a pokročilými bezpečnostními prvky se jedná o cenově dostupné řešení pro každého, kdo hledá spolehlivou a úspornou pračku.
Klíčové vlastnosti

Energetická třída A+++
Šířka 40 cm
Speciální programy
Buben se SoftOpening systémem
Program pro alergiky
Velký LCD displej
Snadná manipulace díky kolečkům

Mnoho programů

Najednou vyperete až 7 kg špinavého prádla. Vkládání a následné vyndávání prádla bude pohodlné se snadným přístupem. K otevření bubnu se systémem SoftOpening vám bude stačit jediný stisk tlačítka. K dispozici je nespočet jak standardních, tak i speciálních programů. Vždy lze vybrat ideální prací program pro jakoukoliv náplň a stupeň znečištění. Za zmínku zajisté stojí extra krátký program, který vypere jemně znečištěné prádlo za pouhých 15 minut. Nechybí ani programy jako AlergiePlus – vhodný pro alergiky, mix Eco nebo speciální program pro sportovní a fitness oblečení.
Intuitivní ovládací panel

Ovládání a obsluha pračky je maximálně jednoduchá a zvládne ji naprosto každý, ať už jste mladá hospodyňka, důchodkyně či muž. Veškeré nastavení probíhá prostřednictvím ovládacího panelu s otočným kolečkem pro výběr programu a tlačítek. Dokonalý přehled umožňuje velký LCD displej a LED kontrolky. Spuštění pracího programu můžete odložit a přizpůsobit tak praní svým časovým možnostem. Maximální rychlost je 1200 otáček za minutu.
Bezpečnost na prvním místě

Tento model pračky disponuje několikanásobnou ochranou proti škodám způsobeným vodou – praní bude zcela bez obav a nehrozí žádné vytopení vašeho bytu. Samozřejmostí je elektronické zastavení bubnu po skončení programu plnící otvorem nahoru. Malým nezbedům zabráníte pokusům o otevření dvířek pomocí mechanické dětské pojistky.

Programy a funkce

speciální programy: košile/halenky, sport/fitness, extra krátký 15´, rychlý/mix, AlergiePlus, jeans/tmavé prádlo, mix Eco, vlna ruční praní/hedvábí, jemné
tlačítka pro volitelné funkce: časová předvolba, předpírka, teplota, skvrny, snadné žehlení, voda plus, rychlý program, Memory, přerušit, nastavení počtu otáček, stop máchání

Cena: 8 199,- Kč