Tablet Prestigio PMP810EWH

04.07.2018 11:35 | Zlínský kraj | Uherské Hradiště | Mobily, komunikace | Tablety a iPady

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu. Záruka 24 měsíců.

Zvyšte svou produktivitu s Prestigio Windows 8.1 64-bit PC ve formě tabletu. Prestigio MultiPad Visconte je určený aktivním uživatelům, kteří vyžadují jediné zařízení na práci, vzdělávání, podnikání a zábavu v pohybu.

Posiluje vaše vnímání hodnoty tabletu. Řada tabletů Prestigio MultiPad Visconte je jedna z prvních s novým procesorem Intel® Celeron® Dual-Core 64-bit 1.46 GHz. Má až 2 krát vyšší výkon procesoru a 3x vyšší výkon grafiky ve srovnání s předchozí generací procesorů Intel Atom. Prestigio MultiPad Visconte nabízí různé konfigurace podle vašich potřeb. Vyberte si mezi 3G nebo Wi-Fi, 32 Gb nebo 64 Gb.

Windows 8.1
Kompatibilní s nejširší řadou aplikací a připojených zařízení: tiskárny, skenery, fotoaparáty a další. Ukládejte automaticky dokumenty, fotky a další soubory na SkyDrive, budete je mít po ruce kdekoliv – i na jiném zařízení. Získejte zdarma všechny výhody MS Office Home and Student včetně tisíce aplikací z Windows Store.

MS Office
Spouštějte svůj oblíbený software a sdílejte dokumenty bez potíží s kompatibilitou. Používejte MS Office a nahrávejte své soubory Office na SkyDrive ke spolupráci v cloudu.

Extra rychlý. Stabilnější. Bezpečnější.
Ačkoli je velmi výkonný, tablet Prestigio MultiPad Visconte není vůbec náročný na spotřebu. Běží na novém procesoru Intel® Celeron® Dual-Core 64-bit na 1.46 GHz a poskytuje až 2x lepší výkon procesoru a 3x lepší výkon grafiky.

Tenký a lehký
Tablet Prestigio MultiPad Visconte je navržen tak, aby byl lehký a snadno se přenášel. Je tenký 9.9mm, váží jen 550g a je k dispozici ve dvou barvách: stříbrno-bílé a tmavě modré.

Extra velké úložiště
Stahujte a instalujte aplikace bez omezení díky 32GB/64GB vnitřní paměti, která může být rozšířena až na 64 GB s další microSD paměťovou kartou.

Technické specifikace:

Operační systém: Windows 8.1
Velikost paměti: 32 GB
Hmotnost: 580 g
Typ procesoru: Intel Atom
WiFi: ano
3G: ne
Bluetooth: ano
HDMI: ano
USB micro: ano
GPS: ne
Slot pro paměťovou kartu: ano
Velikost RAM paměti: 2 GB
Typ paměti: DDR3
Úhlopříčka displeje: 10.1 palce
Rozlišení displeje: 1280 x 800
Typ displeje: IPS
Kapacita baterie: 4000 mAh

Cena: 3 390,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...