www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15265)

Tablet Prestigio PMP810EWH

04.07.2018 11:08 | Uherské Hradiště | Zlínský kraj | Mobily, komunikace | Tablety a iPady

Stav produktu:

Zboží spadá do kategorie A - NOVÉ. Nové zboží zabalené v originálním obalu. Záruka 24 měsíců.

Zvyšte svou produktivitu s Prestigio Windows 8.1 64-bit PC ve formě tabletu. Prestigio MultiPad Visconte je určený aktivním uživatelům, kteří vyžadují jediné zařízení na práci, vzdělávání, podnikání a zábavu v pohybu.

Posiluje vaše vnímání hodnoty tabletu. Řada tabletů Prestigio MultiPad Visconte je jedna z prvních s novým procesorem Intel® Celeron® Dual-Core 64-bit 1.46 GHz. Má až 2 krát vyšší výkon procesoru a 3x vyšší výkon grafiky ve srovnání s předchozí generací procesorů Intel Atom. Prestigio MultiPad Visconte nabízí různé konfigurace podle vašich potřeb. Vyberte si mezi 3G nebo Wi-Fi, 32 Gb nebo 64 Gb.

Windows 8.1
Kompatibilní s nejširší řadou aplikací a připojených zařízení: tiskárny, skenery, fotoaparáty a další. Ukládejte automaticky dokumenty, fotky a další soubory na SkyDrive, budete je mít po ruce kdekoliv – i na jiném zařízení. Získejte zdarma všechny výhody MS Office Home and Student včetně tisíce aplikací z Windows Store.

MS Office
Spouštějte svůj oblíbený software a sdílejte dokumenty bez potíží s kompatibilitou. Používejte MS Office a nahrávejte své soubory Office na SkyDrive ke spolupráci v cloudu.

Extra rychlý. Stabilnější. Bezpečnější.
Ačkoli je velmi výkonný, tablet Prestigio MultiPad Visconte není vůbec náročný na spotřebu. Běží na novém procesoru Intel® Celeron® Dual-Core 64-bit na 1.46 GHz a poskytuje až 2x lepší výkon procesoru a 3x lepší výkon grafiky.

Tenký a lehký
Tablet Prestigio MultiPad Visconte je navržen tak, aby byl lehký a snadno se přenášel. Je tenký 9.9mm, váží jen 550g a je k dispozici ve dvou barvách: stříbrno-bílé a tmavě modré.

Extra velké úložiště
Stahujte a instalujte aplikace bez omezení díky 32GB/64GB vnitřní paměti, která může být rozšířena až na 64 GB s další microSD paměťovou kartou.

Technické specifikace:

Operační systém: Windows 8.1
Velikost paměti: 32 GB
Hmotnost: 580 g
Typ procesoru: Intel Atom
WiFi: ano
3G: ne
Bluetooth: ano
HDMI: ano
USB micro: ano
GPS: ne
Slot pro paměťovou kartu: ano
Velikost RAM paměti: 2 GB
Typ paměti: DDR3
Úhlopříčka displeje: 10.1 palce
Rozlišení displeje: 1280 x 800
Typ displeje: IPS
Kapacita baterie: 4000 mAh

Cena: 3 390,- Kč