Pusťte do svého těla přírodní poklady

19.06.2018 13:30 | Hlavní město Praha | Praha | Ostatní | Zdraví, výživa

Produkty společnosti SWISS LABORATORY neobsahují žádné umělé aroma, barviva a konzervační látky, vyrábějí se pasterizací.
Vynikající přírodní vitaminové nápoje:
- La Boisson DeLaVie - NÁPOJ ŽIVOTA - Obsahuje 1000 mg vitamínu C a osm ostatních vitaminů  a je obohacený skupinou léčivých alpských švýcarských bylin: slezu, máty
bergamotové a yzopu lékařského
- La Boisson DeLaVie ZERO - NÁPOJ ŽIVOTA Optimální kombinace originálního švýcarského bylinného komplexu vitaminů ve vysoké dávce, bez cukru – vhodné i pro cukrovkáře. Nápoj s jedinečnou recepturou, která doplňuje vitaminy i v případě stresujícího životního stylu, kouření, sportovní aktivity a nedostatku vitaminů v pokročilém věku.
- La Boisson DeLaVie KIDS - NÁPOJ DĚTSTVÍ Optimální kombinace originálního švýcarského bylinného komplexu a 7 typů vitaminů, s přidaným vápníkem a hořčíkem, pro správnou stavbu těla a kostí dítěte. Děti milují jeho neodolatelnou a lahodnou chuť a aroma. Nápoj má snížený obsah cukru a slazený je stéviovým extraktem.
- SlimBiosis - NÁPOJ ŠTÍHLOSTI - Vysoká dávka metabolizmus stimulujícího vitamínu Matrix + rostlinný extrakt podporující metabolismus tuků + kofein + stévie + originální švýcarský bylinný komplex. Tuky blokující nápoj s revolučními ingrediencemi, 11 různých ingrediencí, které jsou schopny podporovat energetické procesy metabolismu těla jeden po druhém. Jejich symbióza přispívá ke spalování tuků a úbytku hmotnosti v takovém rozsahu, že konzumace 2 nápojů denně vykazují viditelné výsledky již v průběhu 24 hodin
www.vitamindrink.swisslaboratory.net

Cena: Nerozhoduje

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta


Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta



Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...