www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15125)

Pusťte do svého těla přírodní poklady

19.06.2018 13:05 | Praha | Hlavní město Praha | Ostatní | Zdraví, výživa

Produkty společnosti SWISS LABORATORY neobsahují žádné umělé aroma, barviva a konzervační látky, vyrábějí se pasterizací.
Vynikající přírodní vitaminové nápoje:
- La Boisson DeLaVie - NÁPOJ ŽIVOTA - Obsahuje 1000 mg vitamínu C a osm ostatních vitaminů  a je obohacený skupinou léčivých alpských švýcarských bylin: slezu, máty
bergamotové a yzopu lékařského
- La Boisson DeLaVie ZERO - NÁPOJ ŽIVOTA Optimální kombinace originálního švýcarského bylinného komplexu vitaminů ve vysoké dávce, bez cukru – vhodné i pro cukrovkáře. Nápoj s jedinečnou recepturou, která doplňuje vitaminy i v případě stresujícího životního stylu, kouření, sportovní aktivity a nedostatku vitaminů v pokročilém věku.
- La Boisson DeLaVie KIDS - NÁPOJ DĚTSTVÍ Optimální kombinace originálního švýcarského bylinného komplexu a 7 typů vitaminů, s přidaným vápníkem a hořčíkem, pro správnou stavbu těla a kostí dítěte. Děti milují jeho neodolatelnou a lahodnou chuť a aroma. Nápoj má snížený obsah cukru a slazený je stéviovým extraktem.
- SlimBiosis - NÁPOJ ŠTÍHLOSTI - Vysoká dávka metabolizmus stimulujícího vitamínu Matrix + rostlinný extrakt podporující metabolismus tuků + kofein + stévie + originální švýcarský bylinný komplex. Tuky blokující nápoj s revolučními ingrediencemi, 11 různých ingrediencí, které jsou schopny podporovat energetické procesy metabolismu těla jeden po druhém. Jejich symbióza přispívá ke spalování tuků a úbytku hmotnosti v takovém rozsahu, že konzumace 2 nápojů denně vykazují viditelné výsledky již v průběhu 24 hodin
www.vitamindrink.swisslaboratory.net

Cena: Nerozhoduje

Kontaktujte inzerenta