Vedoucí sestra

02.11.2017 10:29 | Hlavní město Praha | Praha | Práce | Volná místa

Do rodinného dlouhodobě fungujícího zubního centra v Praze 6 na Ořechovce přijmu schopnou, milou a stále dobře naladěnou zdravotní sestru na pozici vedoucí sestry.

Měla byste na starosti řízení menšího kolektivu zdravotních sester, organizaci směn sester, přijímání nových sester a jejich zaškolování, dohled nad kvalitou práce sester a jejich hodnocení, dohled nad jednotlivými ordinacemi, administrativu související se zdravotnickou legislativou a samozřejmě také byste pracovala jako sestra (asistentka) v zubní ordinaci. Pokud jste ještě na zubním nepracovala, nemusíte mít obavu, budu mít dostatek trpělivosti, abych Vás postupně zaučil. Důležité je, abyste měla o práci zájem, měla snahu a byla optimisticky naladěna.

Požaduji:

SŠ,vyšší odborné nebo VŠ vzdělání pro zdravotní sestry. Zájem o práci, pečlivost, spolehlivost, zodpovědnost, příjemné vystupování a schopnost jednat s lidmi.Praxe v zubní ordinaci může být výhodou, ale rozhodně není podmínkou. Praxe na obdobné pozici může být výhodou, ale rozhodně není podmínkou.

Nabízím:

Pokud vyhovíte požadavkům, tak očekávejte vysoké finanční ohodnocení odpovídající této pozici, zaměstnanecké výhody, možnost podílet se na zkvalitňování práce v našem zubním centru, možnost dalšího vzdělávání a hlavně nabízím dlouhodobou perspektivní práci v příjemném prostředí a kolektivu, na jehož budování byste se mohla aktivně podílet.

Nabízím práci pouze v denním provozu a pouze v pracovních dnech. Pozice je připravená pro zájemkyni o plný úvazek, ale i zkrácený úvazek by byl možný.

Nástup dle dohody.

V případě vážného zájmu o tuto práci, pošlete prosím Váš životopis na uvedenou mailovou adresu.

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...