www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13791)

Vedoucí sestra

02.11.2017 10:27 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Do rodinného dlouhodobě fungujícího zubního centra v Praze 6 na Ořechovce přijmu schopnou, milou a stále dobře naladěnou zdravotní sestru na pozici vedoucí sestry.

Měla byste na starosti řízení menšího kolektivu zdravotních sester, organizaci směn sester, přijímání nových sester a jejich zaškolování, dohled nad kvalitou práce sester a jejich hodnocení, dohled nad jednotlivými ordinacemi, administrativu související se zdravotnickou legislativou a samozřejmě také byste pracovala jako sestra (asistentka) v zubní ordinaci. Pokud jste ještě na zubním nepracovala, nemusíte mít obavu, budu mít dostatek trpělivosti, abych Vás postupně zaučil. Důležité je, abyste měla o práci zájem, měla snahu a byla optimisticky naladěna.

Požaduji:

SŠ,vyšší odborné nebo VŠ vzdělání pro zdravotní sestry. Zájem o práci, pečlivost, spolehlivost, zodpovědnost, příjemné vystupování a schopnost jednat s lidmi.Praxe v zubní ordinaci může být výhodou, ale rozhodně není podmínkou. Praxe na obdobné pozici může být výhodou, ale rozhodně není podmínkou.

Nabízím:

Pokud vyhovíte požadavkům, tak očekávejte vysoké finanční ohodnocení odpovídající této pozici, zaměstnanecké výhody, možnost podílet se na zkvalitňování práce v našem zubním centru, možnost dalšího vzdělávání a hlavně nabízím dlouhodobou perspektivní práci v příjemném prostředí a kolektivu, na jehož budování byste se mohla aktivně podílet.

Nabízím práci pouze v denním provozu a pouze v pracovních dnech. Pozice je připravená pro zájemkyni o plný úvazek, ale i zkrácený úvazek by byl možný.

Nástup dle dohody.

V případě vážného zájmu o tuto práci, pošlete prosím Váš životopis na uvedenou mailovou adresu.

Cena: Dohodou