Specialista terénního vymáhání pohledávek - Inkasní pracovní

01.11.2017 15:45 | Hlavní město Praha | Praha | Práce | Volná místa

Hledáme spolehlivé zájemce o práci do našeho teamu

Inkasní kancelář Collect Partner s.r.o. působící na trhu vymáhání pohledávek více jak 9 let nabízí místo pro specialistu terénního vymáhání pohledávek, který bydlí a žije ve VČ kraji, nebo v okolí Hradce Králové, Jaroměř, Náchod, Dvůr Králové, Trutnov. Jedná se o práci v týdnu v rámci celé ČR, po-pa s případným ubytováním po celé ČR na hotelu. Práce je náročná na čas z důvodu celoplošně rozmístěných klientů v rámci ČR a nutnosti cestovat služebním vozidlem. Hledáme do svého teamu oražené parťáky/čky se zkušeností s terénním vymáháním pohledávek. Nezkušené zaučíme. Chceš být v centru dění a součástí jedné ze stěžejních inkasních kanceláří u nás? Pak hledáme právě tebe!

Požadujeme:

- Prokazatelnou zkušenost s osobním terénním vymáháním oceníme - není však podmínkou. Nové zaučíme.
- Seberealizace, pracovní nasazení, výkony v terénu jako je osobní dohledání osob a majetku, časová flexibilita je podmínkou (cestování po celé ČR služebním vozidlem+telefon)
- Čistý rejstřík trestů, bezúhonnost a bezdlužnost je podmínkou
- Znalost práce na PC, tablet
- Spolehlivost, nasazení, komunikaci
- Řidičský průkaz "B"
- Podmínka je bydliště ve VČ kraji, nebo v okolí Hradce Králové, Jaroměř, Náchod, Dvůr Králové, Trutnov
- Ochota cestovat po ČR po-pa s ubytováním na hotelu (práce je náročná časově), naše klientela je celoplošně po celé ČR. Cestování je podmínkou
- Možnost nastoupit ihned, nebo v co nejkratším termínu

Nabízíme:

Nabízíme hlavní pracovní poměr, práci na živnostenský list, velice zajímavé příjmy a bonusy za skvěle odvedenou práci, služební auto, služební telefon, práci v rámci celé ČR, možnost vzdělávání se a učit se od úspěšných, dobrý kolektiv a skvělý team. V případě dobrých pracovních výsledků možnost velice zajímavého výdělku a to až 100.000,- Kč.

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...