www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13783)

Specialista terénního vymáhání pohledávek - Inkasní pracovní

01.11.2017 15:40 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Hledáme spolehlivé zájemce o práci do našeho teamu

Inkasní kancelář Collect Partner s.r.o. působící na trhu vymáhání pohledávek více jak 9 let nabízí místo pro specialistu terénního vymáhání pohledávek, který bydlí a žije ve VČ kraji, nebo v okolí Hradce Králové, Jaroměř, Náchod, Dvůr Králové, Trutnov. Jedná se o práci v týdnu v rámci celé ČR, po-pa s případným ubytováním po celé ČR na hotelu. Práce je náročná na čas z důvodu celoplošně rozmístěných klientů v rámci ČR a nutnosti cestovat služebním vozidlem. Hledáme do svého teamu oražené parťáky/čky se zkušeností s terénním vymáháním pohledávek. Nezkušené zaučíme. Chceš být v centru dění a součástí jedné ze stěžejních inkasních kanceláří u nás? Pak hledáme právě tebe!

Požadujeme:

- Prokazatelnou zkušenost s osobním terénním vymáháním oceníme - není však podmínkou. Nové zaučíme.
- Seberealizace, pracovní nasazení, výkony v terénu jako je osobní dohledání osob a majetku, časová flexibilita je podmínkou (cestování po celé ČR služebním vozidlem+telefon)
- Čistý rejstřík trestů, bezúhonnost a bezdlužnost je podmínkou
- Znalost práce na PC, tablet
- Spolehlivost, nasazení, komunikaci
- Řidičský průkaz "B"
- Podmínka je bydliště ve VČ kraji, nebo v okolí Hradce Králové, Jaroměř, Náchod, Dvůr Králové, Trutnov
- Ochota cestovat po ČR po-pa s ubytováním na hotelu (práce je náročná časově), naše klientela je celoplošně po celé ČR. Cestování je podmínkou
- Možnost nastoupit ihned, nebo v co nejkratším termínu

Nabízíme:

Nabízíme hlavní pracovní poměr, práci na živnostenský list, velice zajímavé příjmy a bonusy za skvěle odvedenou práci, služební auto, služební telefon, práci v rámci celé ČR, možnost vzdělávání se a učit se od úspěšných, dobrý kolektiv a skvělý team. V případě dobrých pracovních výsledků možnost velice zajímavého výdělku a to až 100.000,- Kč.

Cena: V textu