Roboticky vysavac ClenMate QQ2-OK

31.08.2016 14:11 | Ústecký kraj | Most | Bílé zboží | Ostatní elektro

Inteligentní robotický vysavač CleanMate QQ-2 OK je vybaven 3-fázovým systémem úklidu, během kterého vysává,kartáčuje a desinfikuje. Tím zajistí úklid běžných domácích plovoucích a tvrdých podlah. Patentovaný uklízecí systém vysavače CleanMate QQ-2 OK zajistí dokonalý úklid celé podlahy díky 5-ti různým pohybovým módům.

Uvnitř vysavače je umístěna velmi praktická vymývatelná průhledná nádobka na prach a vymývatelný prachový filtr, tudíž vysavač nepotřebuje papírové sáčky na prach. Z horní strany vysavače je umístěno okénko, díky kterému máte okamžitý přehled o plnosti prachové nádobky.

CleanMate QQ-2 OK má zabudované UV desinfekční světlo. Desinfekční světlo je vhodné používat v průběhu uklízení ke zničení bakterií.

Automatický vysavač má ovladací panel, který přehledně zobrazuje všechny aktivované funkce vysavače a nastavenou dobu uklízení.

Kompaktní tvar a malá výška umožňují, aby CleanMate QQ-2 OK uklízel také pod nábytkem jako jsou postele, skříně a další, tedy v místech, do kterých jste se při běžném úklidu dostali jen velmi těžko a drží se zde velké množství prachu. Tím se výrazně sníží prašnost v místnosti a to je velmi důležité pro alergiky.

CleanMate QQ-2 OK je vybaven účinným hlavním rotačním kartáčem, který vysbírá větší nečistoty, chlupy, vlasy a prach z uklízené podlahy. Na boku vysavače je umístěn speciální rotační kartáček, který pečlivě vymete veškerý prach a špínu podél rohů stěn. Sací otvor se speciální stěrkou se postarají o vysání špíny do plastové nádobky. Vestavěné senzory na spodní straně vysavače zabrání jeho spadnutí ze schodů.

CleanMate QQ-2 OK je dodáván s praktickým dálkovým ovladačem, kterým můžete vysavač navigovat, nastavit dobu uklízení, zvolit třeba pouze jeden z pěti pohybových módů, zapnout UV světlo, zaparkovat vysavač do nabíjecí základny a nebo ukončit práci vysavače dřív, než je nastavená doba.

Dalším doplňkem, který vysavač nabízí, je prostor pro umístění tuhé vůně, která při úklidu příjemně provoní vzduch v celé uklízené místnosti.

CleanMate QQ-2 OK neni určen na vysávání koberců, ale pouze na tvrdé povrchy.

Cena: 1 600,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...