www.seriozne.cz
(inzerát číslo 10768)

Roboticky vysavac ClenMate QQ2-OK

31.08.2016 13:50 | Most | Ústecký kraj | Bílé zboží | Ostatní elektro

Inteligentní robotický vysavač CleanMate QQ-2 OK je vybaven 3-fázovým systémem úklidu, během kterého vysává,kartáčuje a desinfikuje. Tím zajistí úklid běžných domácích plovoucích a tvrdých podlah. Patentovaný uklízecí systém vysavače CleanMate QQ-2 OK zajistí dokonalý úklid celé podlahy díky 5-ti různým pohybovým módům.

Uvnitř vysavače je umístěna velmi praktická vymývatelná průhledná nádobka na prach a vymývatelný prachový filtr, tudíž vysavač nepotřebuje papírové sáčky na prach. Z horní strany vysavače je umístěno okénko, díky kterému máte okamžitý přehled o plnosti prachové nádobky.

CleanMate QQ-2 OK má zabudované UV desinfekční světlo. Desinfekční světlo je vhodné používat v průběhu uklízení ke zničení bakterií.

Automatický vysavač má ovladací panel, který přehledně zobrazuje všechny aktivované funkce vysavače a nastavenou dobu uklízení.

Kompaktní tvar a malá výška umožňují, aby CleanMate QQ-2 OK uklízel také pod nábytkem jako jsou postele, skříně a další, tedy v místech, do kterých jste se při běžném úklidu dostali jen velmi těžko a drží se zde velké množství prachu. Tím se výrazně sníží prašnost v místnosti a to je velmi důležité pro alergiky.

CleanMate QQ-2 OK je vybaven účinným hlavním rotačním kartáčem, který vysbírá větší nečistoty, chlupy, vlasy a prach z uklízené podlahy. Na boku vysavače je umístěn speciální rotační kartáček, který pečlivě vymete veškerý prach a špínu podél rohů stěn. Sací otvor se speciální stěrkou se postarají o vysání špíny do plastové nádobky. Vestavěné senzory na spodní straně vysavače zabrání jeho spadnutí ze schodů.

CleanMate QQ-2 OK je dodáván s praktickým dálkovým ovladačem, kterým můžete vysavač navigovat, nastavit dobu uklízení, zvolit třeba pouze jeden z pěti pohybových módů, zapnout UV světlo, zaparkovat vysavač do nabíjecí základny a nebo ukončit práci vysavače dřív, než je nastavená doba.

Dalším doplňkem, který vysavač nabízí, je prostor pro umístění tuhé vůně, která při úklidu příjemně provoní vzduch v celé uklízené místnosti.

CleanMate QQ-2 OK neni určen na vysávání koberců, ale pouze na tvrdé povrchy.

Cena: 1 600,- Kč