Herní mechanická klávesnice Zalman ZM-K900M

06.09.2018 09:29 | Jihomoravský kraj | Hodonín | Počítače | PC příslušenství

Mechanická klávesnice ZALMAN ZM-K900M

Rychlá mechanická herní klávesnice disponuje nejen moderním a kompaktním designem, ale také barevným LED podsvícením s širokými možnostmi navrstvení a mnoha vlastnostmi, které využijete nejen ve hrách. Mechanické klávesy jsou velmi přesné a rychlé a každý váš stisk je ihned přeposlán do počítače, což velmi oceníte v každé hře, kde potřebujete rychlé a přesné reakce.

Ergonomický design

Klávesnice má velmi ergonomický design a klasické rozložení kláves s herními, multimediálními a makro prvky. Přizpůsobit si zde lze mnoho věcí a tak si můžete vychutnat skvělou zábavu. Klávesncie obsahuje dohromady 104 kláves, z toho 10 makro, dvě klávesy pro blokaci klávesnice a Windows a 9 multimediálních kláves.

Multimediální výbava

Klávesnice je vybavena speciálními tlačítky 6-key a N-key, pro jednoduchý přístup k nejčastěji používaným funkcím pro ovládání hlasitosti, email a internetový prohlížeč. Najdete zde také speciální klávesy pro rychlé vyhledávání na vyhledávačích Bing, Google a Zalman. Dalšími speciálními klávesami můžete ovládat například rychlost odezvy klávesnice, pro otevření kalkulačky a také klávesy pro propojení s myší. Vše jednoduše a rychle nastavíte stisknutím samotné klávesy, nebo v kombinaci s klávesou FN. Klávesy jsou antighostingové.

Cena: 1 550,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...