www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15766)

Herní mechanická klávesnice Zalman ZM-K900M

06.09.2018 09:24 | Hodonín | Jihomoravský kraj | Počítače | PC příslušenství

Mechanická klávesnice ZALMAN ZM-K900M

Rychlá mechanická herní klávesnice disponuje nejen moderním a kompaktním designem, ale také barevným LED podsvícením s širokými možnostmi navrstvení a mnoha vlastnostmi, které využijete nejen ve hrách. Mechanické klávesy jsou velmi přesné a rychlé a každý váš stisk je ihned přeposlán do počítače, což velmi oceníte v každé hře, kde potřebujete rychlé a přesné reakce.

Ergonomický design

Klávesnice má velmi ergonomický design a klasické rozložení kláves s herními, multimediálními a makro prvky. Přizpůsobit si zde lze mnoho věcí a tak si můžete vychutnat skvělou zábavu. Klávesncie obsahuje dohromady 104 kláves, z toho 10 makro, dvě klávesy pro blokaci klávesnice a Windows a 9 multimediálních kláves.

Multimediální výbava

Klávesnice je vybavena speciálními tlačítky 6-key a N-key, pro jednoduchý přístup k nejčastěji používaným funkcím pro ovládání hlasitosti, email a internetový prohlížeč. Najdete zde také speciální klávesy pro rychlé vyhledávání na vyhledávačích Bing, Google a Zalman. Dalšími speciálními klávesami můžete ovládat například rychlost odezvy klávesnice, pro otevření kalkulačky a také klávesy pro propojení s myší. Vše jednoduše a rychle nastavíte stisknutím samotné klávesy, nebo v kombinaci s klávesou FN. Klávesy jsou antighostingové.

Cena: 1 550,- Kč