Administrativní pracovník

24.01.2019 11:25 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Pro našeho významného klienta, dynamicky rozvíjející se společnost Simply Office, leadera trhu ve svém oboru, hledáme za zajímavých platových podmínek vhodné uchazeče/uchazečky na pozici:

Pro našeho významného klienta, dynamicky rozvíjející se společnost Simply Office s.r.o., leadera trhu ve svém oboru, hledáme za zajímavých platových podmínek vhodné uchazeče/uchazečky na pozici:

Administrativní pracovník kanceláře Praha 1
Počet našich klientů v Simply Office s.r.o. roste a my jim chceme i nadále dopřát prvotřídní služby jedničky na trhu v oblasti prodeje Ready made společností s.r.o. a poskytování sídla. Bez tebe to ovšem nepůjde!

Koho hledáme?

Do našeho týmu na pobočce Praha 1 hledáme posilu, a to ne ledajakou. Rád/a mluvíš s lidmi? Baví tě práce s PC? Chceš být součástí týmu, který pracuje společně a pracovní dobu si umí náležitě zpříjemnit? Tak se ti u nás bude líbit.

Co tě u nás čeká?

Práce ve všední dny od 8:00 do 16:30. O víkendech a svátcích nepracujeme.

Tvým úkolem bude pečovat o poštovní zásilky našich klientů, rezervační systém zasedacích místností a zásobování naší kanceláře. Mimo to budeš pracovat s našimi interními systémy i daty a plnit nejrůznější drobné administrativní úkoly. Nuda tě u nás rozhodně nečeká.

Co potřebujeme?

Potřebujeme, aby ses kamarádil/a s počítačem. Jsi pečlivý/á a jen tak nějaká chyba či překlep ti neunikne? To potřebujeme! Důležité je pro nás tvá spolehlivost, pečlivost a zodpovědný přístup. Našimi klienty jsou i cizinci, takže budeš potřebovat angličtinu na komunikativní úrovni.

Co nabízíme?

Především stabilní práci, vhodnou klidně i při dálkovém studiu vysoké školy, se zajímavým ohodnocením a systémem bonusů. Můžeš u nás získat cennou praxi v oblasti administrativní práce, a to i bez předchozích zkušeností. Budeš-li mít zájem, můžeš využít hodiny osobního rozvoje s naším interním koučem. Uvolní-li se místo na jiné pozici, může tě čekat kariérní růst. Jistě se ti u nás bude líbit – máme moderní kanceláře v centru Prahy a mladý kolektiv zaměstnanců, který to na firemních večírcích umí roztočit.

Jak probíhá pohovor?

Na osobní pohovor tě pozveme přímo do našich Simply Office s.r.o. kanceláří. Uspěješ-li, čeká tě pár hodin strávených pozorováním práce, kterou můžeš mít na starosti. Potom se rozhodneš, zda je to pro tebe to pravé. Tak se ozvi, čekáme právě na tebe a pracovat můžeš začít ihned!