www.seriozne.cz
(inzerát číslo 16856)

Asistentka prodeje

23.01.2019 15:07 | Cheb | Karlovarský kraj | Práce | Volná místa

Co říká DOMI CZ, s.r.o. o pozici
DOMI CZ je česká firma, která je na trhu více než 18 let. Naše obchody s koženou galanterií, s cestovním programem zn. Samsonite, American Tourister,Roncato a vlastní zn. Bright naleznete v Praze, Brně, Ostravě. Více na www.domibags.cz
Co vás čeká

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
prodej kožené galanterie a značkových cestovních zavazadel. Pracoviště - prodejny v centru Prahy a v obchodních centrech P4, P9, P5. Zaučení proběhne v prodejnách v centru Prahy, nebo v místě dle domluvy.
Příjem zboží, doplňování zboží, úklid prostor, prodej přes pokladní systém, obsluha pokladny a platebního terminálu. Vizuál a aranžmá prodejny. Komunikace se zákazníkem.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

časová flexibilita, vstřícnost, kolegyálnost, spolehlivost, ochota a milé vystupování, příjemný vzhled, komunikativnost. Zájem o práci a učit se novým věcem, je samozřejmostí. Aranžování, cit pro barvy výhodou.

Výhodou bude, pokud budete umět

Anglický jazyk- není podmínkou,je výhodou, znalost práce s PC

Co vám můžeme nabídnout

100,- Kč/hod čistého - nástup, % odměny, bonusy, stravenky, slevy na zboží při osobním nákupu, placené příplatky - svátky, přesčasy, víkendy. Dle zapracování navýšení na hod a smlouva na dobu neurčitou.

Neváhejte nás oslovit, s trpělivostí Vás vše naučíme, pokud budete sami chtít.

Cena: Dohodou