www.seriozne.cz
(inzerát číslo 16821)

náhrdelník z pravých perel

19.01.2019 19:15 | Celá ČR | Celá ČR | Móda a doplňky | Šperky dámské

Náhrdelník s obvodem 80cm, průměr jedné perly cca 0,5mm. Až si někdo náhrdelník objedná, tak teprve perly navléknu na (nový pevný nepružný nylonový) provázek a přidělám k tomu kovové zapínání (takže ty ošklivé trčící provázky, které jsou vidět na fotce, tam nebudou).

Náhrdelník je tvořen perlami pravými, nepravidelných tvarů a všemožných nerovností na povrchu. Perly mají tři barevné odstíny (tmavá, bílá a světle růžová).

Perla odráží úchvatnost a půvab ženy. Symbolizuje SEBELÁSKU v nejčistším slova smyslu. Ne nadarmo ji doporučuji klientkám, které se učí nalézt svoji sebehodnotu, sebevědomí, lásku, pokoru a přijetí sebe samé. Perla značí podstatu, roli ženy, její jinové energie.
Věří se, že přivolávají štěstí a zdraví a poskytují ochranu před negativní energií. Mají uklidňující a ztišující vliv, vyrovnávají karmu a posilují vztahy. Stejně tak udržují děti v bezpečí. Perly prý značí čistotu, štědrost, vyrovnanost a loajalitu.
Stejně jako jiné drahé kameny mají i barvy perel svůj skrytý význam. Modré perly značí, že jejich nositelka najde lásku, černé a zlaté perly odkazují na bohatství a prosperitu, růžové na úspěch, slávu a přízeň Štěstěny, hnědé na praktičnost, mužnost, spolehlivost a harmonii. Bílé perly symbolizují nevinnost, půvab, čistotu a nový začátek.
(zdroj: http://www.lapetien.cz/perly-jejich-vyznam-a-symbolika/)

Zboží odesílám po připsání platby na účet (cena náhrdelníku + poštovné 55 Kč) jako doporučený dopis.

Cena: 500,- Kč