www.seriozne.cz
(inzerát číslo 16667)

Kurýr stálý i brigáda

02.01.2019 14:02 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Hledáme do svého týmu člověka na pozici kurýr. Kurýr je člověk, který se celý den pohybuje po Praze v různých kancelářích, business centrech a recepcích a vyzvedává a doručuje. Klienti mu svěřují do rukou své cenné zásilky, takové , které nechtějí dávat jen na poštu. Vyžadují vstřícné chování a řešení problémů.

Proto jsou naši kurýři inteligentní, vstřícní, slušní lidé, kteří nesedí rádi na jednom místě, ale jsou stále v pohybu a pomáhají firmám. Řeší jejich problémy.

Pracovní doba je od pondělí do pátku mezi 8. a 19. hodinou , směny jsou domluvené podle vlastních představ a potřeb. Použití vlastního auta případně je možnost využití firemního vozidla, dále vlastního kola, nebo motorky. Lze i pěšky za použití MHD.

Podmínkou je vlastní (případně využití firemního) auto-moto-kolo nebo dobré nohy a fyzička :-). Dále bezúhonnost, loajalita a aktivita. Znalost práce s mapou, neboť nemůžete znát všechny ulice města. A Google není také všespasitelný.

Nabízíme Výdělek podle objemu vykonané práce, stabilní a spolehlivou firmu a zázemí. Rádi dáváme příležitost i aktivním seniorům . Hledáme i brigádníky. Možnost výplaty po týdnu.

Možnost cest i mimo Prahu.

Cena: Dohodou