www.seriozne.cz
(inzerát číslo 16527)

Obráběč kovů

10.12.2018 08:49 | Kolín | Středočeský kraj | Práce | Volná místa

Zabýváme se revizemi a opravami železničních kolejových vozidel. Tyto služby nabízíme na principu neutrality každému zájemci.

Patříme do skupiny HHLA a jsme dceřinou společností Metrans, a. s., největšího středoevropského operátora kombinované dopravy. Logistické služby či přepravy kontejnerů však nenabízíme – v případě zájmu o tyto služby se obraťte na kontaktní osoby z naší mateřské společnosti.

Máme více než sedmdesátiletou tradici v opravách železničních kolejových vozidel. V minulosti společnost nejprve opravovala parní a později i motorové a elektrické lokomotivy a též elektrické motorové jednotky. Ani dnes na tento odkaz nezapomínáme, intenzivně však rozvíjíme program oprav a údržby moderních lokomotiv. Dnes se činnost společnosti dělí do dvou výrobních programů, a to vozového a lokomotivního.

Celý výše uvedený sortiment oprav a výrobní činnosti je technicky a technologicky zajišťován ve vlastních prostorách organizace s možností výjezdních zásahů v ČR, SR, Německu, Rakousku a Polsku.

Organizace zaměstnává okolo 120 zaměstnanců s požadovanou způsobilostí pro činnosti v opravárenství železničních kolejových vozidel.

Náplň práce:

Samostatná práce na běžných obráběcích strojích bez NC řízení.

Požadujeme:

Spolehlivost, pracovitost
Oprávnění k řízení vysokozdvižného vozíku
Schopnost orientace v sortimentu náhradních dílů
Zdravotní způsobilost

Nabízíme:

Zajímavé mzdové ohodnocení odpovídající výsledkům práce s možným růstem platu
Dlouhodobý odborný růst formou rozšiřování vzdělávání v oboru
Příjemné pracovní prostředí ve zrekonstruované hale
Příspěvek na stravování na pracovišti
Týden dovolené navíc
Práci ve stabilní firmě vlastněné společností HHLA Hamburger Hafen und Logistik AG

Cena: Dohodou