www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15952)

Řidič skupiny B

03.10.2018 14:12 | Uherské Hradiště | Zlínský kraj | Práce | Volná místa

Firma Diana Company, spol. s r.o. s 25- letou tradicí patří mezi přední dovozce a distributory sušeného ovoce, ořechů, semen a dalších produktů nejen v České republice, ale i na mezinárodním trhu. Nabízíme nejvyšší kvalitu zboží a služeb spojenou s vysokým standardem klientského servisu, fungujícího na principech serióznosti a maximální spolehlivosti . Provozujeme velkoobchod,síť maloobchodních prodejen a věnujeme se také cestovnímu ruchu. Rádi Vás uvítáme v našem kolektivu.

Přijmeme řidiče sk. B z Prahy a okolí do 20km na rozvoz zboží po Praze a celé ČR. Požadujeme podloženou praxi na dodávce min. 2 roky, aktivní přístup k práci, solidní vystupování, trestní bezúhonnost, fairové jednání.

Nabízíme atraktivní platové podmínky, perspektivu v prosperující firmě, kvalitní a moderní vozový park (nová vozidla). Nástup dle dohody.

Tato pozice je vhodná pouze pro muže.

V případě, že Vás toto pozice zaujala, zašlete svůj životopis jako odpověď na tento inzerát, případně nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle. Budeme se těšit na spolupráci s Vámi.

Cena: Dohodou