www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15816)

Servisní technik - junior a senior

14.09.2018 10:46 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Strojírenská výrobní firma Attl a spol. s.r.o. Továrna na stroje se sídlem v Dolních Měcholupech přijme pracovníky na pozici Servisní technik junior a Servisní technik senior pro seřizování a údržbu výrobních strojů a linek v rámci automotive výroby nerezových komponentů do EGR výměníků Volkswagen.

Náplň práce: Řešení vzniklých nestandardních situací týkajících se výrobních technologií a chodu strojů, provádění seřizovacích činností v rámci preventivních údržbových plánů výrobních strojů, spolupráce na technologické optimalizaci výrobních strojů, kontrola správnosti nastavení a používání výrobních strojů.

Požadujeme: Praxe na obdobné pozici minimálně 3 roky (senior), vzdělání středoškolské technického směru, zodpovědnost, pracovitost, spolehlivost.

Výhodou pro uchazeče je zkušenost z výroby strojních tvářecích zařízení, ŘP

Nabízíme: práci na HPP v nepřetržitém provozu, příjemné prostředí rodinné firmy, platové ohodnocení dle výkonu, možnost profesního růstu, příspěvek na životní pojištění, plat na juniorní pozici 30 - 36 tis., plat na seniorní pozici 33 - 42 tis. Kč.

Cena: V textu