www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15677)

Pomocná síla v Centru zdraví

27.08.2018 10:32 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Společnost BIOPTRON AG sídlící ve Wollerau nedaleko Curychu, založená na jaře roku 1988, zasvětila svou činnost výzkumu, vývoji a výrobě léčebného přístroje světelné terapie BIOPTRON. Po celém světe byly prodány již 3 milióny přístrojů Bioptron. Švýcarské léčebné přístroje Bioptron jsou distribuovány zejména formou přímého prodeje a také prostřednictvím reprezentativních prodejen.

Pomocná síla v Centru zdraví (Praha 4 Pankrác; Praha 5 Smíchov)

Budete pečovat o naše stávající a nové zákazníky. Těm novým budete poskytovat bezplatnou léčbu pohybového ústrojí pomocí lékařského přístroje Bioptron (odstraňuje bolesti kloubů a zad, urychluje hojení ran, zlepšuje imunitní systém). Stávající zákazníky telefonicky zveme k nám do Centra zdraví na konzultace, které poskytují zkušení kolegové, ale i lékař. Vaším úkolem bude také administrativa (vypisování dotazníků a objednávek).
My Vám nabízíme práci, která dává smysl. Budete pomáhat lidem lépe a zdravěji žít. Můžete mít flexibilní pracovní dobu nebo pracovat naplno tři dny v týdnu a za Váš výkon budete nadstandardně ohodnoceni. Nabízíme bezkonkurenční produkty a nadšení pro věc nám pomáhá je prodávat.
Pokud je Vám více než 18 let, baví Vás povídat si s lidmi a pomáhat jim, mluvíte plynule česky nebo slovensky, rádi se s Vámi setkáme. Napište nám.
Těšíme se na spolupráci s Vámi.

Cena: Dohodou