www.seriozne.cz
(inzerát číslo 15033)

Prodavačka - Korálky.cz

23.05.2018 11:00 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Jmenujeme se Korálky.cz a zabýváme se prodejem korálků, bižuterních komponentů a všeho potřebného pro vlastní výrobu bižuterie, šperků a oděvních doplňků. Jsme česká firma s dvanáctiletou tradicí a náš sortiment tvoří tradiční české korálky doplněné o to nejlepší od dodavatelů z celého světa.

Rádi bychom posílili personál v naší kamenné prodejně v Praze na Smíchově. Hledáme takové kolegyně, které vědí, co práce na prodejně obnáší. Bylo by skvělé, kdybyste měla k našemu sortimentu vztah a ráda o něm se zákazníky hovořila.

Během směny budete pracovat samostatně a budete zodpovědná za celkový denní chod prodejny. Reprezentativnost prodejny a spokojenost zákazníků jsou naší společnou vizitkou, důležitost Vaší práce pro firmu budeme vždy respektovat.

Na prodejně se budete střídat s kolegyněmi v systému dlouhý – krátký týden (5 dní včetně víkendu – 2 dny) celkem 15-16 dní v měsíci a můžete si mezi sebou směny po domluvě měnit. Pokud se vzájemně dohodnete, můžete mít volno i týden v kuse.

Nabízím Vám smlouvu na dobu neurčitou, pokud hledáte dlouhodobou a stabilní práci. Odměna je srovnatelná až vyšší v porovnání s pracemi v oboru. Postupně se Vám ji budeme snažit zvyšovat, pokud se firmě bude dařit a budeme oba s Vaší prací spokojeni.

Nabízíme také Multisport kartu a 13. mzdu.

Pokud máte o práci u nás zájem, pošlete nám prosím

stručný životopis a
krátký dopis, kde se představíte a hlavně napište, proč u nás chcete pracovat.

Cena: Dohodou