www.seriozne.cz
(inzerát číslo 14962)

Pomocná účetní - ČÁSTEČNÝ ÚVAZEK

07.05.2018 11:45 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Hledáme pracovnici/pracovníka na pozici pomocná skladová účetní. Jedná se hlavně o zadávání dat do počítače, kontrolu materiálových rozpisek, kontrolu dat pro účetní výrobu zboží, zadávání převodek mezi prodejnami, zakládání dokumentů.

Zájemce zaškolíme, není nutné mít s touto prací žádné předchozí zkušenosti, nevyžadujeme ani znalosti v účetní oblasti. Požadujeme zkušenosti s administrativou a prací na PC v rozsahu Word, Excel. Předchozí práce v nějakém účetním nebo pokladním systému je výhodou, ale není podmínkou.

Jedná se o práci na poloviční nebo částečný úvazek. Požadujeme odpracovat minimálně dva dny v týdnu. Je ale možné pracovat i 3 nebo 3,5 dne dle dohody. Na pracovní době je možné se individuálně domluvit, je možné pracovat např. celé dva dny v týdnu nebo např. každý den dopoledne, případně je možné domluvit se i na nějaké jiné kombinaci, je to opravdu na dohodě.

Požadujeme pracovitost a pečlivost a schopnost rychlého zadávání dat do PC. Nabízíme platové ohodnocení 11.000 Kč hrubého měsíčně za poloviční úvazek (2,5 dne v týdnu), pokud bychom se domluvili na více odpracovaných dnech, mzda by se v poměru zvýšila.

Nástup možný ihned. Trvání pracovního poměru na dobu určitou do 30. 10. 2018. Na dovolené v letních měsících je možné se domluvit. V případě oboustranné spokojenosti možnost dlouhodobé spolupráce (předpokládáme, že tohoto pracovníka budeme potřebovat i po 30. 10.).

Cena: V textu