www.seriozne.cz
(inzerát číslo 14582)

Toustovač se 6 komorami

06.03.2018 10:19 | Liberec | Liberecký kraj | Bílé zboží | Drobné spotřebiče

Toustovač RCET-6E od značky Royal Catering byl vyvinut pro profesionální použití v oblasti stravování jako jsou hotely, restaurace a ubytovny. Opéká rychle a spolehlivě plátky chleba, toustový chléb, nebo hotové vafle.

Tento vysoce kvalitní toustovač v moderním designu byl vyroben z prvotřídní ušlechtilé oceli, čímž je velmi robustní a lehký na údržbu. S jedním přepínačem si pohodlně vyberete, zda chcete připravit 2, 4 nebo 6 toustů. Nemusí se tak zbytečně zahřívat komory, které se nepoužívají a tak se dá ušetřit energie. Mohou být použity plátky až do tloušťky 1,5 cm.

Kromě toho toustovač disponuje časovačem, s nímž se dá nastavit stupeň hnědnutí mezi 1 a 5 minutami. Po uplynutí doby zazní signál a toust bude automaticky vyjmut z otvorů. Až do odstranění bude toust v komoře stále teplý a křupavý.

Také čištění toustovače RCET-6E od Royal Catering není žádný problém. Na drobky se na spodní straně zařízení nachází vyjímatelná zásuvka, kterou lze snadno a rychle vyčistit. Kromě toho vysoce kvalitní konstrukce s hladkým povrchem z nerezové oceli usnadňuje hygienické čištění. Díky svým 4 gumovým nohám nabízí optimální stabilitu na jakémkoli povrchu.

Cena: 3 500,- Kč