www.seriozne.cz
(inzerát číslo 14395)

16ks konzerv pro psy Časkrmení - kuřecí stehna

08.02.2018 10:58 | Brno-město | Jihomoravský kraj | Zvířata | Psi a štěňata

Konzerva "Kuřecí stehna Časkrmení 800g" s vysokým podílem drůbeží svaloviny s vynikajícími nutričními a dietními hodnotami a vysokým obsahem hořčíku, který ovlivňuje správnou funkci svalů a nervů. Sodík a vápník příznivě působí na zpevňování kostí v kloubech. Konzervy Časkrmení plně pokrývají potřeby psů v běžné zátěži.Toto velké balení o šestnácti kusech nabízíme za zvýhodněnou cenu.

Vhodné pro malá, střední a velká plemena

Konzervy Časkrmení jsou vhodné pro: štěňata, juniory, dospělé i starší psy, zvířata v zátěži, březí a kojící feny, pro zvířata s problémy s trávením a nadváhou.

Žádná barviva, chemické látky, konzervanty, náhražky či separáty

100% kuřecí stehna ručně naporcována a poskládána do plechového obalu! Žádné separáty ani blíže nespecifikované složky živočišného původu. Zdravé psí konzervy Časkrmení neobsahují sóju ani obilí. Konzervace je prováděna pouze tepelným zpracováním. Jedinečná chuť a vůně konzervy není doháněna umělými dochucovadly, barva masa je zcela přirozená, při výrobě nebyla použita žádná barviva. Vybírány jsou pouze čerstvé suroviny, převážně v potravinářské kvalitě. Jejich výroba je pod stálým státním veterinárním dozorem.

K otevření konzervy není potřeba otvírák! Každá konzerva je opatřena praktickým víčkem, které Vám umožní uchovat konzervu pro vícero použití, aniž by masíčko osychalo.

Cena: 1 399,- Kč