Obchodní manažer

05.01.2018 11:46 | Olomouc | Olomoucký kraj | Práce | Volná místa

Výrobce a dodavatel armatur pro vodárenství, plynárenství a kanalizace

Co u nás budete dělat

Vaším hlavním úkolem bude péče o stávající zákazníky z řad vodárenských společností, plynáren, stavebních firem, projekcí a velkoobchodních partnerů. Vašimi hlavními kontakty / zákazníky budou zaměstnanci za středního a vyššího managementu uvedených společností. Váš typický týden se bude skládat ze 3-4 dnů u zákazníků, zbytek času budete věnovat plánování schůzek a běžné administrativní činnosti (home office nebo sídlo společnosti). Vaším regionem budou Severomoravský, Olomoucký a část Zlínského kraje.

Co od Vás očekáváme

Hledáme především kandidáty s obchodním duchem, dobrými komunikačními schopnostmi, schopností vnímat a vyhledávat obchodní příležitosti a schopností budovat a rozvíjet vztahy se zákazníky.

U kandidátů dále předpokládáme týmového ducha, schopnost získávat důvěru, proklientský přístup a vytrvalost při dosahování cílů.

Hledáme kandidáty, kterým nevadí pružná pracovní doba, komunikace v českém jazyce a práce home office.

Výhodou pro Vás bude dobrý vztah k technice, případně znalost vodárenství.

Co vám můžeme nabídnout

Skandinávskou firemní kulturu založenou na přátelských vztazích, otevřenosti a týmové práci

Nadstandardní fixní mzda plus čtvrtletní bonusy

Uplatnění v mezinárodní společnosti s dlouholetou tradicí

Možnost pracovat na svém osobním a profesním růstu

Zaměstnanecké výhody: služební automobil i pro soukromé použití, příspěvek na sport a rekreaci, sick days, 13. mzda, stravenky, mobilní telefon, PC a další.

Kdo jsme

Společnost AVK VOD-KA a.s. je vlastněna zahraničním majitelem, který patří k největším světovým společnostem v oblasti vodárenských a plynárenských armatur. V České republice působíme od roku 1991 a patříme mezi nejvýznamnější společnosti na našem trhu. Ve společnosti pracuje 25 zaměstnanců.