www.seriozne.cz
(inzerát číslo 14110)

SPECIALISTA KOMUNIKACE SE ZÁKAZNÍKEM

21.12.2017 13:29 | Brno-město | Jihomoravský kraj | Práce | Volná místa

Společnost Tarifomat, s.r.o. je první nezávislý srovnávač mobilních tarifů na českém trhu, kde působí již od roku 2012. Díky prozákaznickému přístupu a portfoliu výhodných nabídek jsme se svými více než 350 000 spokojenými zákazníky naprostou jedničkou ve svém oboru!

Společnost Tarifomat patří do jedné z nejúspěšnějších a největších českých internetových firem NetBrokers Holding, a.s. Jsme dominantním hráčem v telekomunikacích, mobilním marketingu a finančních produktech. Pro naše zákazníky jsme uzavřeli přes 1 milion smluv, díky kterým mají výhodnější volání, pojištění a levnější energie. To se nám podařilo i díky týmu 400 lidí, kteří s námi pracují v nejmodernějších kancelářích v centru Brna, Prahy a Bratislavy.

Naši zákazníci si prostřednictvím kalkulačky mobilních tarifů na webových stránkách srovnají nabídky tarifů různých operátorů a my jim následně poradíme, kterou z nabídek využít a jak ušetřit. Naši prodejci nevolají na studené kontakty, zákazníky kontaktují na základě jejich projeveného zájmu či žádosti o telefonický kontakt. Tuto službu hodnotí naši zákazníci i zaměstnanci velmi pozitivně.

Pojďte se přidat k firmě, která si je vědoma toho, že její zaměstnanci jsou tou největší hodnotou. Společnost sídlí v moderních kancelářských prostorech v centru Brna. Pro zaměstnance zajišťujeme špičkový servis v oblasti odborného zaškolení a tréninkové podpory.

Nabízíme uplatnění jak pro pracovníky s praxí, tak pro ambiciózní absolventy, kteří chtějí rychle kariérně vyrůst a mít nadstandardní příjmy. Dle dlouhodobého srovnání je společnost Tarifomat nejlépe odměňujícím zaměstnavatelem v oblasti zákaznického servisu v Brně.

Neváhejte se zasláním životopisu. Přesvědčte se sami, že i práce může být zábavou a že poctivou prací se dají vydělat nadstandardní peníze. Staňte se ještě dnes součástí skvělého týmu, který mění tvář trhu s mobilními tarify v České republice!

Těšíme se na Vás!

NÁPLŇ PRÁCE:

Kontakt s klienty, kteří již projevili zájem o naše služby
Identifikace potřeb klienta
Doporučení vhodných produktů a cenová kalkulace
Administrativa k jednotlivým případům

POŽADUJEME:

Minimálně SOU, SŠ
Zkušenost s oblastí zákaznického servisu je výhodou, ne však podmínkou
Vynikající komunikační dovednosti
Výborná znalost českého jazyka
Prodejní dovednosti nebo chuť se jim intenzivně učit
Aktivní přístup k zadaným úkolům

NABÍZÍME:

Práci na HPP na dobu neurčitou
Motivační finanční ohodnocení zahrnující garantovanou mzdu 18.000 Kč
Vzdělávání a další rozvoj odborných dovedností a znalostí
Možnost kariérního růstu
Firemní akce a benefity
Plně hrazené neomezené volání
Přátelský a dynamický tým spolupracovníků
Kanceláře v centru Brna s výbornou dostupností
Možnost pracovat pro významnou společnost, která se stala největším distributorem služeb mobilního volání a internetu v ČR!
Nástup ihned nebo dohodou

Cena: Dohodou