www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13990)

náramek modrý kalcit

01.12.2017 19:43 | Celá ČR | Celá ČR | Móda a doplňky | Šperky dámské

Náramek z kamene modrý kalcit 6mm na pružné nylonové gumičce. Obvod náramku je 18,5 cm (v případě potřeby mohu zmenšit, zvětšit bohužel ne). Tento náramek je vhodný pro obvod zápěstí 17-18 cm.

Vlastnosti kamene:
Vápenec je účinný zesilovač a čistič energie. Vápenec je aktivní krystal urychlující vývoj a růst. Jedná se o duchovní kámen zajišťující spojení s vyšším vědomím. V duševní rovině vápenec spojuje cit s rozumem - vytváří emoční inteligenci. Z těla odstraňuje nečinnou energii. Barevné spektrum vápence čistí fyzické tělo společně s dalšími vyššími vrstvami osobnosti. Modrý vápenec poslouží jako jemně fungující kámen v době zotavování a relaxace. Snižuje krevní tlak a rozhání bolest ve všech tělesných rovinách. Jemně tiší nervy, potlačuje úzkost a odstraňuje negativní emoce. Modrý vápenec dokáže pohlcovat energii, filtrovat ji a vracet zpět ku prospěchu toho, kdo ji vysílá.
(zdroj: http://www.nakridlechandelu.cz/vapenec/)

Čištění:
Kalcit krátce opláchneme pod proudem vlažné vody, osušíme a necháme jej položený na drúze křišťálu nabíjet dobré dvě hodiny, z dosahu přímých slunečních paprsků, na denním světle.

Zboží odesílám po připsání platby na účet (cena náramku + poštovné 40 Kč) jako doporučený dopis, či na dobírku (cena náramku + poštovné 85 Kč).

Cena: 150,- Kč