www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13896)

GARDENA postřikovací sprcha Premium

16.11.2017 12:28 | Třebíč | Kraj Vysočina | Stavba a dílna | Zahradní technika

Postřikovací sprcha s rychlospojkou Comfort s pohodlným používáním pro čištění a jemné zalévání samostatných ploch se dodává spolu se standardní hadicovou spojkou (č. výr. 915-50). Postřikovací sprcha GARDENA Comfort poskytuje tři různé tvary stříkání: měkké kropení, jemné mžení a intenzivní proud. Rychlost toku vody je možné plynule regulovat. Pro delší zalévání lze impulzní ovladač zaaretovat. Díky tomu je zalévání a čištění ještě snazší. Postřikovací sprcha Comfort je vybavená prvky z měkkého plastu, a proto ergonomicky a příjemně sedí v ruce. Prstenec z měkkého plastu kolem stříkací hlavy slouží jako ochrana proti poškození. Tato sada vás vybaví pro pohodlné zalévání.

Sprcha/stříkací pistole řady Comfort se standardní hadicovou spojkou * Stříkací pistole je nabízena v kompletní sadě spolu se standardní hadicovou spojkou.

Stříkání, mžení a intenzivní proud - pohodlně * Sprcha/stříkací pistole řady Comfort poskytuje tři funkce v jednom zařízení: čistí intenzivním proudem, stříká například na řádky rostlin a jemně zalévá choulostivé rostliny.

Zalévejte pohodlně * Díky aretaci pulzního ovladače můžete pohodlně provádět delší práci. Voda proudí bez přerušení.

Dobře sedí v ruce * Sprcha/stříkací pistole řady Comfort je vyrobená z lehkého plastu a neklouzavých plastových součástí. Pohodlně se používá.

Cena: 435,- Kč