www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13872)

Ředitel/ka mezinárodní základní školy

13.11.2017 14:33 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Jsme Square.
Místo pro nejdůležitější lidi na světě.
Mezinárodní základní škola, která navazuje na koncept úspěšných školek a jeslí Bambíno.

Ve Square se učíme hlavně prožitky. To, co zažíváme teď a tady, budeme moci využít v budoucnu, protože to v nás zůstane. Tvoříme místo, ve kterém funguje já a ty dohromady a společně vytváří my. Neexistuje tu ve škole a mimo školu, protože když vás učení baví, nezná hranice.
V tomto světě vzděláváme vlastním stylem, který jde s dobou a učí nás poznávat a přemýšlet. Tvoříme tedy svět, který dokáže propojit malé a velké a rozvíjet všechny.

Když jste vystudovali vysokou pedagogickou, byli jste rozhodnuti, že budete učit děti přemýšlet v souvislostech, hledat a nacházet odpovědi? Že budete mít radost, když někdo najde novou cestu k výsledku? Že budete děti učit mít školu rádi? Máte teď pocit, že je potřeba české školství změnit? Líbí se Vám filozofie Square? Chcete být mezi fajn lidmi? A máte odvahu řídit Square?

Pokud ano, hledáme právě vás! V září 2018 otevíráme novou základní školu a hledáme jedinečného ředitele/ku, který/á má chuť školu nejen řídit ale i spoluvytvářet.

Abychom se mohli sejít a poznat se, stačí jen pár věcí - pošlete nám svůj životopis a napište "proč k nám chcete a v čem jste jedineční". Za to od nás můžete očekávat jednání na rovinu, zpětnou vazbu a v každém případě odpověď.

Cena: Dohodou