www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13581)

Skladník & skladnice

04.10.2017 14:48 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

ZOOT, to je největší výběr módy online. Mladá, dynamická a kreativní společnost bojující proti monopolu velkých značek, proti neosobním nákupním centrům a obchodům diktujícím, co nosit a kým být. Co dělá věci jinak a hlavně - s radostí.

ZOOTí sklad je jedna velká šatní skříň, která obléká Česko, Slovensko a Rumunsko. Má v sobě přes 300 000 kousků. Šaty, které ráno zabalíme, může už odpoledne jejich nová majitelka vytáhnout na rande. Ať už v Praze, Ostravě nebo Bratislavě.

Věříme, že oblečení je jedna z malých radostí, kterou si občas můžeme udělat všichni - ať už to je fajn tričko s provokativním nápisem, pohodlné džíny, které nechcete sundat nebo šaty, jenž z vás udělají hvězdu večera. Chcete šířit tyhle malé radosti s námi? Jste náš člověk!

Jak vypadá práce v ZOOTím šatníku?

Příjem, vybalování, pickování a expedice módních kousků, doplňků a designových věcí do domácnosti.

Na formality se u nás nehraje. Tykání a uvolněná atmosféra je samozřejmostí. Pohodová parta a dobré vztahy jsou pro nás základ.

Jo a víte jak si dneska kdekdo stěžuje na sedavé zaměstnání a bolavá záda? Tak to u nás nehrozí – denně nachodíte klidně pár kilometrů (v příjemných 18 stupních C) a zdraví i postavu vám budou závidět…

Dámy, vám budou procházet pod rukama ty úplně nejnovější módní kousky. A pánové, můžete balit holky na skvělé slevy ZOOTích outfitů.

Co za to?

Fér jednání, pohodový přístup, vstřícnost a otevřenost.
Nadprůměrný plat pro ty, kdo si nechodí práci jen „odsedět“.
30% zaměstnaneckou slevu na celý sortiment.
Stravenky (80 Kč/den)
Náborový příspěvěk.

Přidejte se k nám a vydělávejte i více, než 27.000 Kč měsíčně

10% nejlepších si vydělává více, než 30.000 Kč

30% nejlepších si vydělá 27.000 Kč

50% nejlepších si vydělá 25.000 Kč

Průměrná hrubá mzda všech skladníků je 23.000 Kč.

Cena: V textu