www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13000)

Praha - Smíchov, Radlická

19.07.2017 10:44 | Praha | Hlavní město Praha | Reality a bydlení | Byty

Přinášíme Vám k pronájmu krásný byt 1+kk v novostavbě Rezidence Smíchov ve velmi žádané lokalitě Smíchova - jen 4 minuty tramvají, nebo do deseti minut pěšky přímo na Anděl! Výborná dopravní dostupnost autem, tramvaj přímo u domu nebo pěšky pár minut na metro Smíchovské nádraží i na Anděl.

Byt se nachází ve 2. patře novostavby s výtahem, s pěknou společnou terasou v nejvyšším patře s krásným výhledem na Prahu, kterou možno využít pro grilování a posezení s přáteli nebo pro odpočinek. Z terasy možno také vyběhnout privátním vstupem přímo do parku Santoška, který na dům navazuje. Byt je orientován do vnitrobloku, což zaručuje klidné tiché prostředí v této relativně rušné lokalitě.
Byt je moderně zařízen v elegantním stylu a nabízí obývací pokoj s nábytkovou stěnou, postelí a s TV, dále s moderním kuchyňským koutem s lednicí, troubou, mikrovlnkou a s praktickým barovým posezením. Dále koupelna se sprchovým koutem a předsíň s vestavěnými skříněmi a pračkou.

Nájemce hradí jednorázový poplatek realitní kanceláři ve výši 9.000 Kč. Zálohy na energie ve výši 3.500 Kč zahrnují již i elektřinu, internet a TV které jsou v bytě zavedeny a funkční. Jde tedy o velmi příjemné, kvalitní bydlení v atraktivní lokalitě Smíchova. Byt do kterého se stačí už jen nastěhovat a pohodlně bydlet bez dalších starostí.

Cena: 11 500,- Kč