www.seriozne.cz
(inzerát číslo 12992)

PRODEJNÍ ASISTENT/KA - OC Nový Smíchov

18.07.2017 14:15 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Co Vás na této pozici čeká?

PRODAVAČ(KA) V CCC POMÁHÁ ZÁKAZNÍKŮM VYBRAT SI VYSNĚNÉ BOTY NEBO KABELKU. PTÁ SE, RADÍ, NABÍZÍ A TO VŠE DĚLÁ S ÚSMĚVEM A VSTŘÍCNOSTI TAK, ABY SE ZÁKAZNÍCI UJISTILI, ŽE NÁKUP V CCC JE TA SPRÁVNÁ VOLBA.

V našich prodejnách pracují tedy lidé, kteří mají zákazníky rádi, jsou ochotni a přátelští. Díky tomu dokážou vytvořit příjemnou atmosféru a pomoct zákazníkům najít přesně to, co jim udělá radost. Mají rádi pořádek a estetiku a proto prodejny vypadají vždy perfektně.

Koho potřebujeme?

Máte zkušenosti s prodejem anebo velkou chuť se do toho pustit?
Jste přátelští, aktivní, nevadí vám rychlé tempo práce?
Máte rádi různorodost v práci, kde není prostor pro nudu a čas rychle utíká?

Pokud jste si na tyto otázky odpověděli ano, bude Vás práce v CCC bavit!

Co Vám můžeme nabídnout?

Kromě atraktivní odměny za Vaši práci, která je na účtu vždy včas, můžete získat také extra prémie z obratu. Naši obuv si pořídíte s velmi výhodnou zaměstnaneckou slevou. Pokud jste navíc ambiciózní, můžete se rychle posunout v kariérním žebříčku mnohem výše.
Profesionalita je u nás na prvním místě, proto se vzděláváme a předáváme si nové znalosti a zkušenosti.

Kdo jsme?

Společnost CCC patří k nejrychleji rostoucí síti prodejen obuvi nejen v České republice, ale také ve světě, kde vlastní více než 700 prodejen. V průběhu posledních 5 let se naše síť intenzivně rozrůstá o další prodejny v Polsku, Slovensku, Maďarsku, Německu, Rakousku, Slovinsku, Chorvatsku, Rusku, Turecku, Ukrajině, Kazachstánu a Rumunsku.

CCC Czech, s.r.o. má v současné době v České republice 80 prodejen a ve své expanzi stále intenzivně pokračuje. Jsme dynamická firma, která nabízí perspektivní pracovní místa ve stabilním mezinárodním prostředí s možností kariérního růstu a osobního rozvoje. Zaměstnanci u nás mají možnost využívat řadu firemních benefitů.

CCC nabízí široký sortiment atraktivní a moderní obuvi pro všechny – dámy, pány i děti. Sortiment zboží je doplněn velkým výběrem kabelek a prostředků pro péči o obuv.

Cena: 19 000,- Kč