www.seriozne.cz
(inzerát číslo 12844)

Mezonetový atelier

23.06.2017 09:55 | Praha | Hlavní město Praha | Reality a bydlení | Ostatní nemovistosti

U sv. Václava k prodeji mezonetový atelier 2+kk s předzahrádkou 76,6 m² a vč. sklepní kóje 5,4 m². Orientace atelieru je na jihozápad a severovýchod. Atelier se prodává vč. vybavení. Cena je vč. 21 % DPH.
Rezidence U sv. Václava nese svůj název podle nedalekého kostela sv. Václava, který je dominantou příjemného náměstí Svatopluka Čecha. Dům z roku 1910 prochází v současné době rozsáhlou rekonstrukcí. Většina občanské vybavenosti je soustředěna do NC Eden, které se nachází cca 900 m od domu. Za necelých 10 minut dojdete do historického parku Heroldovy sady. Cca 200 m od domu najdete zastávku tramvaje či autobusu.
PSN se specializuje na nemovitosti již 25 let a je odborníkem na rozsáhlé rekonstrukce původní zástavby z minulého století. Naším cílem je především zachování původních hodnot při zakomponování moderních prvků a dispozičních úprav tak, aby bydlení odpovídalo moderním požadavkům. Jako přímí majitelé garantujeme našim klientům velmi výhodné podmínky při prodeji i pronájmu, detailní informace o každé nemovitosti a kompletní servis.
Ve fotogalerii naleznete vizualizace, které nemusejí odpovídat skutečnému stavu. Průkaz energetické náročnosti je k dispozici v kanceláři.

Cena: 8 999 000,- Kč