www.seriozne.cz
(inzerát číslo 12711)

PRODEJ: byt, 3+kk, 82 m², osobní vlastnictví

08.06.2017 13:46 | Praha | Hlavní město Praha | Reality a bydlení | Byty

Nabízíme k prodeji byt 3+kk o velikosti 78,8 m² s lodžií 4,9 m². Nachází se ve 4. nadzemním podlaží novostavby s výtahem. Velmi světlý a příjemný byt sestává z předsíně, 2 pokojů, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, komory, koupelny a oddělené toalety a náleží k němu lodžie. K bytu také náleží parkovací stání, které je již v ceně.
Dům je situován mezi Rohanským nábřežím a řekou Vltavou, tím pádem si obyvatelé domu mohou vychutnat výhled na Vltavu, Holešovice na protilehlém břehu nebo Hradčany. Dům je postavený v nízkoenergetickém standardu s průkazem energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná. V úrovni střechy se nachází společná terasa pro všechny obyvatele domu. V budově je technické zázemí, kolárna a místnost se sprchou pro mytí kol, kočárkůči zablácených pejsků. V domě je také recepce s denním provozem, nabízející služby hotelového typu.
V okolí je veškerá občanská i dopravní vybavenost. V okolí najdete spoustu restaurací a kaváren různého typu, obchody i obchodní centra, divadla, Forum Karlín, Galerie ale také třeba park Kaizlovy sady, Rohanský ostrov, Zahrádky Žižkov, Ostrov Štvanice, apod. cca 10 minut do centra města , autobus, metro i tramvaj cca 5 minut chůze. K nastěhování budou byty na jaře 2019. Možnost klientských změn. Doporučuji.

Cena: Dohodou