www.seriozne.cz
(inzerát číslo 12519)

Hledá se obchoďák pro profesionální BIO vlasovou kosmetiku

05.05.2017 10:30 | Praha | Hlavní město Praha | Práce | Volná místa

Požadujeme: Zkušenost s prodejem Pozitivní vztah k módě a kosmetice a zájem o její zdravé alternativy Reprezentativní vystupování a vzhled Pečlivost, preciznost a pozitivní přístup Základní schopnost práce v Numbers a Pages (vlastní Mac výhodou) anebo EXCEL + WORD Anglický jazyk aktivně Řidičský průkaz skupiny B

Nabízíme: Dynamickou práci pro skvělou značku Flexibilní pracovní dobu Částečně možnost práce z domova Motivační ohodnocení (fix + provize z prodeje) Možnost profesního růstu v rámci firmy

Popis: Bavilo by tě pracovat pro kosmetickou značku, která ctí lidské zdraví, není lhostejná k životnímu prostředí a zároveň jde s dobou a má vynikající výsledky ?

Naše mise je pozvednout kadeřnický průmysl v české republice na vyšší level. Chceme, aby se kadeřníci naučili používat méně chemie a tím chránili zdraví nejen svoje, ale i klientů. S vlasovou kosmetikou Natulique jim právě toto umožňujeme.

Hledáme šikovného, komunikativního, flexibilního, samostatného a organizovaného člověka, který by pro nás vyhlédaval nové klienty, oslovoval je a zároveň se staral o klienty současné - příjímání objednávek, vedení obchodních jednání, atd.

Práce obnáší: Komunikaci se stávajícími klienty, zjišťování zpětné vazby, zajištění a organizace školení a jiných setkání, vystavování faktur, práce s CRM systémem, akvizice nových klientů, atd.

Cena: Dohodou