www.seriozne.cz
(inzerát číslo 11608)

Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE

23.12.2016 10:00 | Opava | Moravskoslezský kraj | Bílé zboží | Drobné spotřebiče

Popis zboží: Blender G21 Perfect Smoothie Black je kvalitní výkonný a multifunkční mixér, který vás okouzlí svým jednoduchým použitím a neskutečným výkonem. Díky tomuto mixéru zbohatne váš jídelníček o nepřeberné množství kulinářských specialit, jako jsou například profesionální koktejly nebo krémové polévky, které si už nebudete dopřávat pouze v barech a restauracích, ale i v pohodlí domova. Zvládnete s ním namixovat jakýkoliv druh potravy velmi najemno a kromě mixování, míchání, drcení a sekání s ním můžete vyrábět i přesnídávky pro malé děti, dezerty, koktejly, zmrzliny, smoothie, sorbety, pomazánky, atd. Díky svému fantastickému výkonu se skvěle hodí i pro přípravu RAW stravy.

Perfect Smoothie je na rozdíl od jiných mixérů vybaven 6 noži, díky kterým můžete mixovat jak tekuté, tak suché suroviny. Jeho nádoba s objemem 2,5 l je plně dostačující i pro mixování objemnějších potravin, které není třeba krájet, a do nádobky se pohodlně vejdou. Blender G21 Perfect Smoothie má využití nejen v domácnosti, ale je vhodný i do kaváren, cukráren, restaurací, barů, apod. Nádobka mixéru je vyrobena z velmi odolných materiálů, aby dokázala pracovat jak s horkými, tak studenými potravinami a nezachytávala jejich vůni ani chuť. Bez obav v něm tedy můžete připravovat i domácí polévky či omáčky.

Neuvěřitelný výkon 1500 W je nejvýraznější vlastností u G21 Perfect Smoothie. Je to podobný výkon jako mají 2 běžná pneumatická kladiva. Otáčky šesti nožů je možné regulovat od běžných 10 000 otáček za minutu do super rychlých 35 000 otáček za minutu. Nádoba o objemu 2,5 l snáší bez potíží teploty od -40°C do +120°C. Disponuje také pojistkou proti přehřátí. Jeho moderní černá barva a zajímavý design propůjčuje mixéru vzhled spíše doplňku do kuchyně, než běžného spotřebiče. Díky nízkému těžišti dobře drží na pracovní ploše a jeho robustní provedení zajišťuje jeho dlouhou životnost.

Cena: 3 500,- Kč