www.seriozne.cz
(inzerát číslo 11413)

Penzion Minor levné ubytování České Budějovice

23.11.2016 16:43 | České Budějovice | Jihočeský kraj | Cestování | Ubytování

Penzion Minor České Budějovice je oblíben pro krátkodobé nebo levné dlouhodobé ubytování nedaleko centra města, vhodné pro dovolenou, služební cesty a pro všechny, kteří hledají mezi penziony ve městě České Budějovice kvalitní a levné ubytování.

Kromě ubytování Vám penzion Minor České Budějovice nabídne snídani ve vlastní restauraci denně od 7:00 do 10:00 hodin, možnost parkování pro dodávky a uzavíratelné monitorované parkoviště pro osobní automobily a garáž pro jízdní kola a motocykly.

Levné ubytování v penzionu Minor České Budějovice je kvalitní a je situováno v prostorných a pohodlných pokojích.

Připojení k Wi-Fi internetu je zdarma a je dostupné v celém objektu ubytování České Budějovice. Všechny pokoje penzionu jsou vybaveny samostatným sociálním zařízením, sprchou, LCD televizí se satelitním příjmem a minibarem, chladničkou, mikrovlnkou a varnou konvicí. V letních měsících Vám pobyt zpříjemní velké přenosné stojanové ventilátory, kterými jsou vybaveny všechny pokoje.

Ubytování se psy, nebo s jinými domácími mazlíčky penzion Minor České Budějovice akceptuje, ale pobyt je možný pouze po předchozí dohodě s recepcí penzionu.
Penzion Minor doporučuje hostům ve volném čase prohlídku historického centra České Budějovice, nebo návštěvu v Muzeu piva, které se nachází v Budějovickém pivovaru Budvar a je vzdáleno 700 m od penzionu nebo jízdu na kolech do širokého okolí, překrásnou přírodou po cyklistických stezkách.

Ubytování v penzionu lze využít jako příjemnou zastávku k výletům za pamětihodnostmi do okolních měst Český Krumlov, Třeboň, nebo Hluboká nad Vltavou. Penzion Minor České Budějovice je vzdálen pouhých 6 km od zámku Hluboká nad Vltavou. Výlet do Hluboké nad Vltavou, kde kromě Státního zámku můžete navštívit také Lovecký zámek se ZOO, je možné absolvovat vlastním dopravním prostředkem, ale také výletní lodí po řece Vltavě.

Ubytování České Budějovice Vám poslouží jako velice vhodný penzion pro služební cesty, turistiku i rodinnou dovolenou v Jižních Čechách. Penzion se nachází v tiché části, nedaleko centra města, poblíž pivovaru Budějovický Budvar a firmy Robert Bosch České Budějovice. Nabízíme kvalitní pobyt a ubytovací služby za podobné ceny jako ubytovny v Českých Budějovicích.

Penziony České Budějovice jsou k ubytování velice vhodné, protože Jižní Čechy jsou lákavým místem nejen pro milovníky nedotčené přírody, ale také pro obdivovatele historie a pamětihodností.

Největší zájem o ubytování a penziony ve městě České Budějovice je koncem letních prázdnin v době konání Jihočeské zemědělské výstavy Země Živitelka. Zvýšený zájem o penziony v Českých Budějovicích bývá také na jaře a na podzim, kdy se v krajském městě pořádá výstava Hobby. Zájemcům o levné ubytování v Českých Budějovicích, v těchto termínech, penziony doporučují, zajistit si rezervaci s větším časovým předstihem.

Cena: 490,- Kč

Kontaktujte inzerenta

Tel: 721589838