www.seriozne.cz
(inzerát číslo 11407)

Lenovo LCD

23.11.2016 14:10 | Liberec | Liberecký kraj | Počítače | PC sestavy

Monitor Lenovo LT2454p je 24“ LCD monitor s rozlišením 1920x1200 podporující technologii IPS a s dobou odezvy 7 ms. Tento monitor vám zaručí ostré a čisté zobrazení všech vašich dokumentů nebo e-mailů a umožní vám perfektní ergonomické nastavení pro pohodlné používání monitoru. Monitor je také přátelský k životnímu prostředí s širokými možnostmi konektivity.
Perfektní prezentace práce díky IPS technologii.

Přehledná obrazovka vám umožňuje mít otevřena všechna potřebná okna při vaší práci. Technologie IPS s pozorovacími úhly 178° pak umožňuje prezentovat pracovní výsledky širokému okolí bez jakéhokoli omezení. Všichni tak budou mít přehled a perfektní zobrazení všech barev, ať budou na prezentaci hledět odkudkoli z místnosti.
Široká možnost konektivity.

High Definition Multimedia Interface neboli HDMI je globální standard pro digitální přenos obrazu ve vysokém rozlišení a vícekanálového zvuku. Toto univerzální řešení s jedním kabelem umožňuje snadné připojení vašeho displeje k zařízením, jako jsou například počítače, notebooky, herní konzole a přehrávače médií.

Díky čtyřem USB 3.0 portům a jednomu microUSB 3.0 můžete k monitoru kdykoliv připojit jakékoli periferní zařízení a pomocí vstupů DP, D-SUB a VGA můžete pak připojit jakákoliv jiná zařízení.
Přizpůsobte si monitor dle sebe.

Stojan monitoru je nastavitelný ve 4 směrech a umožňuje uživatelům snadnou úpravu výšky monitoru o 110 mm, otočení doleva a doprava, naklonění úhlu obrazovky a otočení na výšku o 90º pro přizpůsobení úrovni vašeho zraku. Užívejte si dlouhé herní relace s ergonomickým pohodlím. Hraní podle vašich pravidel.

Cena: 4 500,- Kč