www.seriozne.cz
(inzerát číslo 11091)

Sedací vana pro seniory s dvířky AVO 170x75

07.10.2016 11:58 | Brno-město | Jihomoravský kraj | Domácnost | Koupelna

Praktická sedací bezbariérová vana AVO je vybavena bočními vodotěsnými dvířky pro pohodlný vstup i výstup. Je sice přednostně určena tělesně hendikepovaným uživatelům nebo seniorům, ale dobře se uplatní i v běžných podmínkách. Tato koncepce umožňuje důstojnou koupel i provádění intimní hygieny v soukromí - bez nutnosti asistence druhé osoby.

Uživatel si vanu napustí až poté, co se v ní pohodlně usadí a uzavře a zajistí vstupní dvířka. Po ukončení koupele vanu naopak nejprve vypustí a teprve poté otevře dvířka a vystoupí ven bez nutnosti překonávat výškovou bariéru standardní vany.

Dno vany AVO je opatřeno protiskluzovou úpravou, pohodlný integrovaný sedák se středovým ergonomickým prolisem zajišťuje bezpečnou polohu při koupeli.

Vstupní dvířka jsou po obvodu opatřena silikonovým těsněním. Těsnost zavřených dvířek proti nežádoucímu úniku vody z naplněné vany zajišťuje bezpečnostní celokovový pákový uzavírací mechanismus, ovládaný zevnitř vany.

Vana AVO je vyrobena z jakostního sanitárního akrylátu s antibakteriální úpravou. Vanová skořepina je instalováma v robustním podpůrném rámu z nerezových profilů a je opatřena výškově nastavitelnými nožkami.

Vana může být opatřena elegantními odnímatelnými krycími panely s prolisy, a to konkrétně na čelní straně a na jedné boční straně (u boku blíže dvířkům). Je primárně určena k instalaci v rohu, ale není vyloučeno ani její umístění v nice či u přímé stěny (jako volitelné příslušenství se pro tento případ nabízí další samostatný boční krycí panel).

Výška vany: 62cm.

Hloubka vany: 47cm.

Objem vany: 160 l.

Cena: 19 000,- Kč